Ο p0sixninja ετοιμάζει το Jailbreak του iOS 6

Jailbreak ios 6 untethered 01

Οι χάκερ και οι developer από όλο τον κόσμο ετοιμάζονται για την τρίτη Jailbreak conference η οποία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει το Σάββατο στις 29 Σεπτεμβρίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα (PDT) στο San Francisco. Η iPhone Dev-team, η iPhone dream-team και η Chronic Dev-team θα παρευρεθούν στο εvent.

Οι παρευρισκόμενοι θα μιλήσουν για τα κενά ασφαλείας σε hardware αλλά και σε software. Προφανώς, θα δώσουν πληροφορίες για το untethered jailbreak του iOS 6 για όλες τις συσκευές αλλά και για το iPhone 5.

Πριν λίγες μέρες, ο γνωστός χάκερ pod2g που κρύβεται πίσω από το untethered jailbraek του iOS 5.1.1 ανέφερε ότι δεν έχει ξεκινήσει να ασχολείται με το untethered jailbreak του iOS 6. Βέβαια, σύμφωνα με ένα tweet του pod2g, ο p0sixninja έχει αρχίσει να ασχολείται με το jailbreak του iOS 6.

Έτσι, υποθέτουμε ότι ο γνωστός hacker p0sixninja και η x-Chronic Dev-team έχουν βρει κενά ασφαλείας στους επεξεργαστές A5 και A6. Αυτο σημάινει, ότι τα iPhone 5, 4S, iPad 3, 2 και το iPod touch 5 καθώς επίσης και οι υπόλοιπες συσκευές (iPhone 4, 3GS και iPod touch 4) θα περιλαμβάνονται στο untethered jailbreak.

[via AbsintheJailbreak]