Η εφαρμογή Google Maps έρχεται στο App Store

Tumblr manvnyBSbE1rhptwbo1 1280
Σίγουρα έχετε δει τον πανικό που επικρατεί τις τελευταίες 24 ώρες μετά την κυκλοφορία του iOS 6 που φέρνει την εφαρμογή Maps της Apple και το πόσο αυτή υστερεί από λεπτομέρειες σε σχέση με την εφαρμογή Maps της Google που είχαμε σε προηγούμενες εκδόσεις iOS.

Μετά από αυτό τον μικρό πανικό άρχισαν οι φήμες που δείχνουν ότι η εφαρμογή έχει ήδη δοθεί για review και δημοσίευση στο App Store. Η πρώτη που το αναφέρει αυτό είναι η The Guardian που ισχυρίζεται ότι η Google έχει ήδη δώσει την νέα της εφαρμογή για το iOS 6:

Google, I hear from roundabout sources, is enjoying the bad press Apple is suffering. It would be surprising if its mappers could resist some schadenfreude, since they are very proud of their work; having it rejected wholesale must be galling.

The same sources say that Google is preparing a Google Maps app for iOS6, which will appear in time. No official statement has been made and there will inevitably be questions over whether Apple will approve it in the App Store. (Apple might not, on the basis that it “competes with existing functionality”, but would invite a further backlash if it did.)

Τα ίδια αναφέρει και ο γνωστός Developer, Steve Troughton-Smith και προσθέτει και το δικό του “ναι” και επαληθεύει για ακόμα μία φορά ότι η εφαρμογή έχει σταλεί στο App Store.

Google maps ios 6 yep

Ακόμα μία επαλήθευση έρχεται από το 9to5Mac που αναφέρει ότι η Google έχει ετοιμάσει εδώ και χρόνια την Google Maps εφαρμογή για το iOS η οποία είναι συμβατή με το iOS 6 και έχει δημοσιευτεί στο App Store.

Τέλος η TechCrunch ισχυρίζεται με την σειρά της ότι η Google ετοιμάζει την εφαρμογή και ότι προγραμματίζει να το έχει στο App Store πριν τα Χριστούγεννα.

[via MacRumors | image The Amazing iOS 6 Maps]