Instagram 3.0: Photo Map, νέα γραφικά και πολλές βελτιώσεις

Πριν λίγο κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της εφαρμογής Instagram, το κοινωνικό δίκτυο φωτογραφίας που μας επιτρέπει να μοιραστούμε με τους φίλους μας τις αγαπημένες μας φωτογραφίες αλλά και να τους προσθέσουμε κάποια ειδικά εφέ. Με την τελευταία αναβάθμιση η εφαρμογή φέρνει τώρα μερικές νέες δυνατότητες τις οποίες θα δούμε στη συνέχεια.

Photo Map, ένα νέο τμήμα που θα επιτρέψει στο χρήστη να δει όλες του τις φωτογραφίες που έχει στο Instagram πάνω σε ένα χάρτη. Οι φωτογραφίες που έχουμε ανεβάσει στο Instagram θα τοποθετηθούν πάνω σε ένα χάρτη και έτσι θα επιτρέψουμε τους φίλους μας να μπορούν να δούνε φωτογραφίες από ένα συγκεκριμένο μέρος ή τοποθεσία.

Νέα γραφικά για το προφίλ, το προφίλ αλλάχτηκε τώρα για να δείχνει και το PhotoMap αλλά παραμένει απλό και όμορφο. Στο προφίλ μπορούμε να δούμε τον αριθμό των φωτογραφιών που έχουν γίνει upload στο Instagram, τον αριθμό των χρηστών που μας ακολουθούν και αυτούς που ακολουθούμε. Στη συνέχεια υπάρχουν λίγες πληροφορίες για τον λογαριασμό μας και την επιλογή εμφάνισης του timeline με τις φωτογραφίες μας και αυτές των φίλων μας όπως και την επιλογή του Photo Map.

Νέα γραφικά για το upload, στη νέα έκδοση θα δούμε νέα γραφικά και στη επιλογή του upload και συγκεκριμένα στη σελίδα για το μοίρασμα στα κοινωνικά δίκτυα Twitter, Facebook κτλ.

Ακατάλληλα σχόλια, μια ακόμα δυνατότητα στη νέα έκδοση είναι η σημείωση των ακατάλληλων σχολίων που γίνονται σε κάποια φωτογραφία που έχουμε ανεβάσει.

[app 389801252]

What’s New in Version 3.0.0
– View your photos on a map (visit your profile and tap Photo Map to select which of your photos will be viewable on the map)
– Redesigned profile screen
– Redesigned upload screen
– Design improvements throughout
– Infinite scrolling on photo feeds
– Flag inappropriate comments
– Bug fixes and performance improvements