Ξεκλειδώστε το iPhone που έχετε αγοράσει από την AT&T

IPhone 4S White ATT

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει μια μόνιμη λύση για το ξεκλείδωμα του iPhone που έχετε αποκτήσει από την Αμερικάνικη εταιρία τηλεφωνίας AT&T και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα που θα δούμε και στην σελίδα της CutYourSIM.Ξεκλειδώνοντας το iPhone σας θα έχετε την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε σε όλα τα GSM δίκτυα.

1 Δώστε το IMEI του iPhone σας που έχετε αγοράσει από την AT&T στο πεδίο που θα βρείτε εδώ και αγοράστε την υπηρεσία με $109.99. Μπορείτε να βρείτε το IMEI της συσκευής καλώντας απλά *#06#.

2 Μετά τα παιδιά από το CutYourSIM θα αναλάβουν να στείλουν το IMEI για να ξεκλειδώσουν την συσκευή σας. Σημείωση: Μπορεί να χρειαστούν 2-3 μέρες για να ολοκληρωθεί το ξεκλείδωμα.

3 Μόλις το IMEI προστεθεί στην λίστα που πρέπει, η CutYourSIM θα σας ειδοποιήσει με ένα mail. Η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί από οπουδήποτε και αν είμαστε εφόσον το iPhone μας είναι κλειδωμένο στην AT&T ή έχει αγοραστεί από αυτή.

Η υπηρεσία ισχύει για το iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 και το iPhone 4S με οποιοδήποτε baseband και αν έχουν και οποιαδήποτε iOS έκδοση.

Φυσικά υπάρχει πάντα η επιλογή να μιλήσουμε οι ίδιοι με το support της AT&T και να ζητήσουμε να ξεκλειδωθεί η συσκευή μας εντελώς δωρεάν. Τα στοιχεία που θα χρειαστούν είναι το IMEI της συσκευής μας, το νούμερο της AT&T SIM και κάποιο ονοματεπώνυμο.

One thought on “Ξεκλειδώστε το iPhone που έχετε αγοράσει από την AT&T

Comments are closed.