WSJ: Το επόμενης γενιάς iPhone έρχεται με νέα πολύ λεπτή οθόνη

Iphone in cell thickness
Μια αναφορά της The New York Times ισχυρίζεται ότι η νέα συσκευή θα χρησιμοποιεί μια οθόνη πολύ λεπτή που θα είναι βασισμένη στην in cell τεχνολογία.Αν ισχύουν οι τελευταίες αναφορές σχετικά με το νέο iPhone και ότι η παραγωγή του έχει ήδη αρχίσει και πρόκειται να χρησιμοποιήσει αυτή την νέα τεχνολογία στην οθόνη τότε η συσκευή θα γίνει πολύ πιο λεπτή από τις προηγούμενες γενιές. Την διαφορά στο πάχος της οθόνης μπορείτε να δείτε στο παραπάνω σχέδιο.

Apple Inc.’s next iPhone, currently being manufactured by Asian component makers, will use a new technology that makes the smartphone’s screen thinner, people familiar with the matter said, as the U.S. technology giant strives to improve technological features amid intensifying competition from Samsung Electronics Co. and other rivals.

Φυσικά η οθόνη εκτός από τον πιο λεπτό σχεδιασμό θα φέρει και πολύ καλύτερη ποιότητα ενώ θα κάνει και την παραγωγή των της οθόνης πιο φθηνή.

Νωρίτερα τον Απρίλιο είδαμε την πρώτη αναφορά για τις οθόνες με in cell τεχνολογία. Το νέο iPhone θα έχει μεταλλική πίσω πλάτη και πολύ πιο λεπτό σχεδιασμό από αυτόν του iPhone 4 και του iPhone 4S μαζί με αυτά θα δούμε λογικά και ένα μικρότερο dock connector, καλύτερα ηχεία και άλλες βελτιώσεις.

[via MacRumors]

One thought on “WSJ: Το επόμενης γενιάς iPhone έρχεται με νέα πολύ λεπτή οθόνη

Comments are closed.