Deck, έξυπνη actionbar για το SpringBoard του iPhone και του iPad | Cydia

Πολλοί από εμάς θέλουμε μια εφαρμογή με συντομεύσεις για το iPhone/iPad. Για παράδειγμα, για το άνοιγμα του bluetooth, του WiFi, των υπηρεσιών τοποθεσίας, του orientation lock θέλουμε συντομεύσεις απ’το να ανοίγουμε κάθε φορά τις ρυθμίσεις. Επίσης για το άνοιγμα εφαρμογών ή για την γρήγορη δημοσίευση στο twitter ή την αποστολή κάποιου mail, θέλουμε κάτι παρόμοιο. 

Σε αυτό ήρθε να δώσει λύση το Deck (HD). Όπως θα δείτε και στο video παρακάτω, το Deck μας προσφέρει μια οριζόντια μπάρα στο αριστερό ή δεξί μέρος της οθόνης της iDevice μας. Στη μπάρα αυτή, εμφανίζονται συντομεύσεις εφαρμογών, λειτουργίες της συσκευής(WiFi, Bluetooth, Location Services, Mute, Orientation Lock, Airplane Mode) καθώς και επίσης και 6 custom actions και applications. Με ένα tap κάνουμε αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε με περισσότερες κινήσεις. Ο τρόπος εμφάνισης της μπάρας, γίνεται με τη χρήση του Activator, όπου μπορούμε να επιλέξουμε την κίνηση που θέλουμε. Εγώ προσωπικά χρησιμοποίησα το action του SBSetiings(right swipe στο ρολόι). Επίσης μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε Light και Dark θέμα. Όλα αυτά θα τα δείτε καλύτερα στο video που έχω ετοιμάσει για εσάς.

httpv://www.youtube.com/watch?v=wd2u_0ZhmIU

Τέλος, το Deck θα το βρείτε στο Cydia Store από το repo του BigBoss στην τιμή των 1.99$(1.59€) για το iPhone και το iPod touch ενώ το Deck HD που είναι για το iPad θα το βρείτε στην ίδια τιμή, επίσης στο Cydia Store.