Πώς μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση το Cydia στο iOS 6 beta (Video)

Την προηγούμενη εβδομάδα ο MuscleNerd μας ενημέρωσε ότι κατάφερε να κάνει jailbreak στο iOS 6 beta και αργότερα κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση για το redsn0w που θα δώσει αυτή την δυνατότητα και στους developers που θέλουν να δοκιμάσουν τις Cydia εφαρμογές τους.

Το redsn0w όμως δεν κάνει εγκατάσταση το Cydia αλλά μόνο το SSH και το afc2, όλο αυτό κάνει το jailbreak άχρηστο για τους κανονικούς χρήστες, για αυτό κυκλοφόρησε σήμερα ένας οδηγός που θα μας επιτρέψει να κάνουμε εγκατάσταση και το Cydia στο iOS 6 beta.

Δείτε στη συνέχεια τα βήματα που θα σας επιτρέψουν αν έχετε κάνει jailbreak να περάσετε το Cydia. Η παρακάτω διαδικασία δεν είναι για τους απλούς χρήστες και καλό θα ήταν αν δεν γνωρίζουν τις κινήσεις στα παρακάτω βήματα να μην προσχωρή

  • Αφού έχετε κάνει tethered jailbreak την συσκευή σας με το iOS 6 beta.
  • Συνδεθείτε μέσω SSH στη συσκευή σας (εφόσον είστε στο ίδιο ασύρματο δίκτυο). Στο video μπορούμε να δούμε ότι χρησιμοποιείται το Coda, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα εργαλεία για SSH σε Mac ή windows. Όποια και αν είναι η επιλογή σας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για username το “root” και για password το “alpine”.
  • Αφού έχουμε συνδεθεί με SSH θα πρέπει να γράψουμε την εντολή:

wget-q-O /tmp/cyinstall.sh http://wyndrepo.googlecode.com/files/cyinstall.sh && chmod 755 /tmp/cyinstall.sh && /tmp/cyinstall.sh

  • Η συσκευή σας θα κάνει respring και θα πρέπει να μπορείτε να δείτε το Cydia στη Home screen σας. Ανοίξτε το Cydia και αφήστε το να προετοιμάσει το file system του.
  • Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Cydia και να κάνετε εγκατάσταση εφαρμογές. Προσοχή μόνο γιατί δεν είναι ακόμα συμβατές όλες οι εφαρμογές και τα tweets με το iOS 6 beta. Δείτε τις οδηγίες και στο video που ακολουθεί στη συνέχεια.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Xid-CmWIby4

[via iSpazio]