Εγκατάσταση του iOS 6 χωρίς λογαριασμό iOS Developer

Όπως είδαμε χθες η Apple κυκλοφόρησε για όλους τους developers την πρώτη beta έκδοση του iOS 6 αλλά φαίνεται πως υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιηθεί ακόμα αν δεν είμαστε εγγεγραμμένοι developers.

Όσοι έχετε προσπαθήσει θα έχετε δει μέχρι στιγμής ότι το πρόβλημα δεν είναι στην εγκατάσταση της beta αλλά στην ενεργοποίηση της. Επειδή λοιπόν υπάρχει μεγάλη ζήτηση για το iOS 6 μπορείτε να κάνετε register την συσκευή σας με $8 στο site iMZDL αν φυσικά δεν θέλετε να δώσετε τα $99 που ζητάει η Apple για να εγγραφείτε σαν developer. Σίγουρα υπάρχουν περισσότερα site που προσφέρουν register για την συσκευή σας αλλά δεν γνωρίζουν πόσο αξιόπιστα είναι.

Εφόσον έχετε κάνει register την συσκευή σας μπορείτε να κατεβάσετε το iOS 6 Beta 1 για την συσκευή σας από εδώ. Μην ξεχάσετε να κάνετε εγκατάσταση και το iTunes 10.6.3.

Για να κάνετε εγκατάσταση το νέο firmware θα χρειαστείτε το τελευταίο iTunes και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε μετά την εγκατάσταση του είναι Back Up στα δεδομένα της συσκευής σας (δεξί κλικ πάνω στη συσκευή σας στην λίστα αριστερά στο iTunes και Back Up) για πριν κάνετε το οτιδήποτε. Αφού έχετε βεβαιωθεί για το Back Up (μενού iTunes > Preferences > Devices, εκεί θα δείτε το Back Up σας) μπορείτε να προχωρήσετε στο restore.

Για να κάνετε restore, κρατήστε πατημένο το alt αν είστε σε Mac ή το control αν είστε σε PC και κάντε κλικ στο κουμπάκι Restore. Στο παράθυρο που έχει ανοίξει θα πρέπει να βρείτε το iOS 6 beta 1 firmware που κατεβάσατε προηγουμένως και να το επιλέξετε για να ξεκινήσει η εγκατάσταση. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία μπορείτε να επιλέξετε Restore from backup που θα φέρει πίσω στη συσκευή σας όλα σας τα δεδομένα από το backup που έχει γίνει ή Set Up as new αν δεν θέλετε να περάσετε τίποτα. Μετά το restore αφήστε συνδεδεμένη την συσκευή σας στο iTunes ώστε να περαστούν και όλες σας οι εφαρμογές.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο topic στα forum μας.

One thought on “Εγκατάσταση του iOS 6 χωρίς λογαριασμό iOS Developer

  • June 13, 2012 at 12:51
    Permalink

    paidia ine ebisto afto to site iMZDL

Comments are closed.