H ενσωμάτωση του Facebook στο iOS 6 θα είναι σαν του Twitter και θα φέρει το App Liking

Πριν λίγες μέρες το TechCrunch αναφέρει ότι το Facebook θα ενσωματωθεί στο iOS 6, αυτό φυσικά το είχαμε δει στο 9to5Mac μετά την αποκάλυψη του Tim Cook στην συνέντευξη του AllThingsD.

Το 9to5Mac αναφέρει σήμερα ότι πριν από αρκετό καιρό είχε μάθει ότι η Apple δούλευε μαζί με το Facebook και έψαχνε έναν τρόπο να το ενσωματώσει στο iOS 6, τόσο καιρό όμως περιμένανε να δούμε ποια θα είναι η λειτουργία του ακριβώς πάνω στο νέο iOS.

Σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν σχετικά με ετσί την ενσωμάτωση, μπορούμε να δούμε ότι η το Facebook θα ενσωματωθεί σχεδόν όπως έγινε και με το Twitter στο iOS 5. Αρχικά θα μπορούμε να βάλουμε τα στοιχεία μας στις ρυθμίσεις και μετά να χρησιμοποιήσουμε τον λογαριασμό μας μέσα στο iOS. Ένα μεγάλο κομμάτι θα είναι το upload των φωτογραφιών μας που ήδη έχουμε στην εφαρμογή Photos, σίγουρα κάτι που βοηθάει πολύ αν χρησιμοποιείτε Facebook.

Εκτός από αυτό η Apple ετοιμάζει μια λειτουργία και για το App Store που ονομάζεται ‘App Liking’ με την οποία θα χρησιμοποιήσει το Facebook για να βοηθήσει τους νέους χρήστες να επιλέξουν τις καλύτερες εφαρμογές από το App Store. Εφόσον έχουμε δώσει τα στοιχεία μας στο Facebook στις ρυθμίσεις θα εμφανίζεται σε κάθε εφαρμογή στο App Store, ένα κουμπάκι Like και όλα αυτά τα Likes που θα κάνουμε θα εμφανίζονται στις σελίδες μας στο Facebook.

Πρόσφατα αναφέραμε ότι το App Store, το iTunes Store και το iBookstore να αναβαθμιστούν με νέα γραφικά στο iOS 6, ίσως τα παραπάνω να είναι μία από αυτές τις αλλαγές.