Φωτογραφίες από το Μαύρο και Λευκό iPhone επόμενης γενιάς και περισσότερες λεπτομέρειες

Νωρίτερα σήμερα είδαμε πληροφορίες από το έγκυρο 9to5Mac για το νέο iPhone και τώρα ακόμα μία είδηση μας δείχνει ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

Αυτές οι νέες φωτογραφίες δείχνουν μια σύγκριση για τις δύο επόμενες εκδόσεις του νέου iPhone που όπως φαίνεται τελικά θα κυκλοφορήσει περισσότερα χρώματα εκτός από μαύρο και άσπρο. Όπως μπορούμε να δούμε και στις φωτογραφίες το πίσω μέρος είναι φτιαγμένο από μέταλλο, μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχουν πληροφορίες που να δείχνουν γιατί η Apple αποφάσισε να προσθέσει αυτό το κομμάτι. Ίσως όμως να βρήκε κάποια λύση για καλύτερο σήμα.

Αυτές οι φωτογραφίες μας επαληθεύουν για ακόμα μία φορά τις διάφορες φήμες που έχουν δημοσιευτεί μέχρι σήμερα στο διαδίκτυο. Το dock της συσκευής αλλάζει τώρα με ένα μικρότερο ενώ δεξιά και αριστερά του βρίσκονται τα νέα ηχεία της συσκευής με νέα σχεδίαση και πιο ενισχυμένα από πριν. Στο κάτω μέρος όμως αυτή τη φορά θα υπάρχει και η θύρα ακουστικών για πρώτη φορά σε τηλέφωνο της Apple. Η οθόνη φαίνεται ότι θα είναι μεγαλύτερη και λογικά μπορεί να φτάσει τις 4 ίντσες όπως έχει ακουστεί. Στο πίσω μέρος φαίνεται ότι εκτός από το μεταλλικό κομμάτι την κάμερα και το LED flash προστέθηκε και ένα δεύτερο μικρόφωνο ή noise/voice limiter για την καλύτερη εγγραφή του ήχου στο video.

Το νέο iPhone προβλέπεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο (ίσως Σεπτέμβριο) μαζί με το νέο iOS 6 και άλλες εφαρμογές που θα ανακοινωθούν. Δείτε τις φωτογραφίες στη συνέχεια.