iPad Prototype με δύο Dock Connectors

Μέχρι στιγμής το iPad που έχει κυκλοφορήσει από την Apple έχει ένα dock στο οποίο μπορούμε να συνδέσουμε το γνωστό 30pin σε USB και να φορτίσουμε ή να συγχρονίσουμε την συσκευή μας.

Αν και δεν έχουμε δει κάτι διαφορετικό στο iPad μέχρι σήμερα, υπάρχει μία πατέντα της Apple που δείχνει ότι η συσκευή θα μπορούσε στο μέλλον να τοποθετηθεί σε dock όχι μόνο portrait (όρθια) αλλά και landscape (πλάγια).

Είδατε στο παρελθόν ότι η Apple αρχικά ήθελα να χρησιμοποιήσει δύο dock πάνω στη συσκευή αλλά άφησε στη συνέχεια αυτή την ιδέα για να κάνει την συσκευή πιο απλή, κάτι που το επαληθεύει αυτό μπορεί να είναι το backcase για το iPad πρώτης γενιάς που είχε πάνω δύο κενά για το dock.

Τώρα στο ebay μπορούμε να δούμε και άλλα στοιχεία σχετικά με το iPad με τα δύο dock, πάνω στο 16GB prototype που όπως φαίνεται θυμίζει την πατέντα της Apple. Θα ήταν πολύ εύκολο να είναι ένα iPad με απλά ένα κενό στο πλάι αλλά με όλες τις φωτογραφίες και τα στοιχεία που έχουμε δει και στο παρελθόν, μοιάζει να είναι ένα Apple Prototype που όπως φαίνεται τρέχει και το διαγνωστικό πρόγραμμα της Apple SwitchBoard. Η συσκευή δεν έχει πάνω της κάπου το logo του iPad αλλά έχει το γνωστό prototype με τα Χ στο πίσω μέρος.

[via MacRumors]

One thought on “iPad Prototype με δύο Dock Connectors

Comments are closed.