Η Google κυκλοφόρησε το Schemer στο App Store

Πριν λίγες ώρες η Google κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή για το iOS, το Schemer. Πρόκειται για μια υπηρεσία που προτείνει δραστηριότητες ανάλογα με την τοποθεσία του χρήστη.

Όπως μπορούμε να δούμε και στις πληροφορίες, η νέα εφαρμογή της Google είναι όλα ότι αφορά τα schemes. Scheme μπορεί να είναι οτιδήποτε θέλετε να κάνετε, όπως:

  • Take a mixology course at Bourbon and Branch speakeasy
  • Relive Ferris Bueller’s Day Off in Chicago
  • Use leftover tortillas to make chilaquiles
  • Surf the sand dunes at White Sands

Ακόμα στην περιγραφή μπορούμε να δούμε:

Οτιδήποτε schemes και αν φανταστούμε μπορούμε να τα συλλέξουμε στην εφαρμογή Schemer.

Whatever schemes strike your fancy, collect them on Schemer and then take them with you using the Schemer mobile app. Now you’ll always have a scheme up your sleeve, whether you’re out and about or staying home. Schemer will even suggest the perfect scheme for the moment, for example watching a movie on a rainy day or brunch for a weekend morning.

Η έξυπνη υπηρεσία είναι ότι γνωρίζει την ώρα, τον καιρό και την τοποθεσία του χρήστη ώστε να προτείνει ανάλογα. Επίσης δουλεύει με το Google+ ώστε να ενημερώσει τους χρήστες στους κύκλους για δραστηριότητες του Schemer.

Η εφαρμογή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για την χώρα μας αλλά μπορείτε να την εγκαταστήσετε (link) αν έχετε λογαριασμό στο App Store Αμερικής.

One thought on “Η Google κυκλοφόρησε το Schemer στο App Store

Comments are closed.