Facebook Pages Manager, διαχείριση των σελίδων μέσα από την iOS συσκευή σας

Το Facebook έκανε διαθέσιμη στο App Store Νέας Ζηλανδίας χθες το βράδυ ακόμα μία εφαρμογή, με την οποία θα μπορούμε τώρα να διαχειριστούμε και τις σελίδες μας στο Facebook εκτός από το προφίλ μας.

Δεν είναι γνωστό γιατί το Facebook επέλεξε να σχεδιάσει και να κυκλοφορήσει μια νέα εφαρμογή για την διαχείριση των σελίδων μας αλλά φαίνεται ότι μέσα από την εφαρμογή έχουμε αρκετές δυνατότητες. Με την εφαρμογή μπορούμε να δημοσιεύσουμε νέα και φωτογραφίες στις facebook pages μας, να λαμβάνουμε ειδοποιήσεις για την κατάσταση στις σε αυτές όπου και αν βρισκόμαστε, να μπορούμε να απαντήσουμε σε δημοσιεύματα και σχόλια, να διαχειριζόμαστε όλες τις σελίδες μας μέσα από μία εφαρμογή και να δούμε τα τελευταία insights. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε για να έχουμε πρόσβαση σε όλα αυτά είναι να συνδεθούμε στο Facebook μέσα από την καινούρια εφαρμογή χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του λογαριασμού μας.

[app 514643583]

Σημείωση: Η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη μέχρι στιγμής στο Ελληνικό App Store αλλά θα μπορέσετε να δείτε τα link εδώ αμέσως μόλις κάνει την εμφάνιση της.

One thought on “Facebook Pages Manager, διαχείριση των σελίδων μέσα από την iOS συσκευή σας

Comments are closed.