Η Apple τηλεόραση έρχεται με Siri και iSight με ανίχνευση προσώπου για κλήσεις FaceTime

Apple television mockup cult of mac

Το Cult of Mac αναφέρει ότι έχει πληροφορίες από μία αρκετά καλή πηγή που ισχυρίζεται ότι έχει δει ένα prototype από την φημισμένη τηλεόραση της Apple. Σύμφωνα με την πηγή αυτό το prototype της τηλεόρασης θα μοιάζει με την Thunderbolt display αλλά θα είναι αρκετά μεγαλύτερη από 27″.

Μαζί με τις υπόλοιπες δυνατότητες το prototype της Apple τηλεόρασης θα έχει δυνατότητες του Siri και μία iSight camera που θα επιτρέπει στους χρήστες τις κλήσεις FaceTime. Επειδή η τηλεόραση διαφέρει από το πώς καθόμαστε στις υπόλοιπες συσκευές μας (Mac, iPhone, iPad) και οι χρήστες μπορεί να βρίσκονται μακριά από αυτή, η πηγή ισχυρίζεται ότι η κάμερα να έχει την δυνατότητα να ανιχνεύει πρόσωπα, να κάνει zoom σε αυτά και να τα ακολουθεί μέσα στο δωμάτιο στις FaceTime κλήσεις.

Η Apple τηλεόραση θα έχει επίσης τις δυνατότητες του Siri και το πιο απλό και φιλικό γραφικό περιβάλλον για τον χρήστη που μπορούμε να φανταστούμε μία πληροφορία που αμέσως μας θυμίζει το Siri το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες πολύ απλά να αλλάζουν κανάλια και να ψάχνουν να τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες μόνο με την χρήση της φωνής τους.

Η Apple δουλεύει με διάφορους προμηθευτές ανταλλακτικών και διάφορα σχέδια για την Apple τηλεόραση τους τελευταίους μήνες όμως ακόμα δεν είναι γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας και η συζήτηση συνεχίζεται για το αν πρόκειται να κυκλοφορήσει στο τέλος αυτής της χρονιάς, την επόμενη χρονιά ή το 2014.

[via MacRumors]

One thought on “Η Apple τηλεόραση έρχεται με Siri και iSight με ανίχνευση προσώπου για κλήσεις FaceTime

Comments are closed.