Το iPhone 5 θα είναι η τέλεια αναβάθμιση

Σύμφωνα με τους τελευταίους ισχυρισμούς που αναφέρουν ότι το iPhone επόμενης γενιάς μπορεί να καθυστερήσει ως τον Οκτώβριο εξαιτίας έλλειψης των Qualcomm LTE chip, ο αναλυτής της Piper Jaffray, Gene Munster μιλάει στη Bloomberg και προσπαθεί να εξηγήσει ποιοι είναι οι λόγοι αυτής της καθυστέρησης και ότι το iPhone 5 θα είναι η τέλεια αναβάθμιση.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος “το βασικό είναι ότι το νέο iPhone 5 θα έχει την δυνατότητα LTE”. Ο Munster συνεχίζει λέγοντας, “Όταν κυκλοφόρησε το iPhone 4S ήταν ακριβώς το ίδιο σχέδιο, αυτό όμως πρόκειται να είναι μεγάλο hardware update εφόσον κανονικά θα πρέπει να αλλάζουν κάθε χρονιά. Γι’ αυτό θα πρέπει να είναι η καλύτερη αναβάθμιση της συσκευής.”

Πραγματικά το επόμενης γενιάς iPhone θα είναι η τέλεια αναβάθμιση και αν ισχύουν όλα αυτά που ακούμε από διάφορες πηγές ίσως το επόμενης γενιάς iPhone να κατασκευαστεί από liquidmetal να έχει LTE και φυσικά αναβαθμισμένη κάμερα, οθόνη και επεξεργαστική ισχύ.

Υπάρχει ακόμα και το παρακάτω streaming video από το Bloomeberg στο οποίο μπορείτε να δείτε όλα αυτά που αναφέρει ο Munster.

[via 9to5Mac]