Η Retina display του iPad 3ης γενιάς έρχεται από την Samsung και την LG

Αν και η Sharp θα έπρεπε να κατασκευάζει τις οθόνες για το νέο iPad, φαίνεται ότι δεν κατάφεραν να συνεργαστούν με τα απαιτητικά πρότυπα της Apple και η Samsung μαζί με την LG κατασκευάζουν την απίθανη οθόνη που θα δούμε στο νέο iPad.

Αν και υπήρξαν αναφορές από διάφορα sites για την σχετικά με ότι η Samsung είναι η μόνη που κατασκευάζει τις οθόνες του νέου iPad υπάρχουν τώρα πηγές που αναφέρουν ότι ακόμα και η LG είναι ένας από τους προμηθευτές αλλά δεν πρόκειται να δούμε οθόνες από αυτή μέχρι τον Απρίλιο.

Η νέα Retina display του iPad είναι πραγματικά απίστευτη και σίγουρα είναι ο μόνος λόγος που το iPad 3ης γενιάς είναι λίγο πιο παχύ, επειδή όπως αναφέρει και η Apple στο keynote, πρέπει τα τα pixel να είναι σε ξεχωριστό επίπεδο από αυτό της καλωδίωσης ώστε να μειωθούν οι παρεμβολές.

Η Samsung και η LG είναι συνεργάτες και προμηθευτές της Apple εδώ και καιρό και δεν πρέπει να μας εκπλήσσει που η Apple της έχει επιλέξει και τις δύο και επειδή η Samsung παίζει το δικό της παιχνίδι με διάφορες συσκευές μπορεί η Apple ήδη να ψάχνει για κάποια που θα την αντικαταστήσει στο μέλλον. [iMore]

One thought on “Η Retina display του iPad 3ης γενιάς έρχεται από την Samsung και την LG

Comments are closed.