Tweetbot, αναβαθμίστηκε με δυνατότητα Streaming

[appscreens 498801050]

Ο καλύτερος Twitter client για το iOS που πρόσφατα έφτασε την έκδοση 2.0 και κυκλοφόρησε για το iPad, τώρα έχει και την δυνατότητα Streaming.

Το Tweetbot αναβαθμίστηκε πριν λίγες ώρες με τη δυνατότητα streaming, αυτό επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν συνεχώς τα νέα tweets αυτόματα στο Timeline του Tweetbot, κάτι που σημαίνει όταν είμαστε σε WiFi αυτό θα ψάχνει μόνο του για νέα tweets και θα τα φέρνει στην Timeline μας.

[app 498801050]
[app 428851691]

Συγκεκριμένα τώρα μπορούμε να βρούμε στο Tweetbot στα Settings την επιλογή Streaming που μας δίνει το Stream αλλά και το Pin to Top, κάτι που κάνει την Timeline μας να μένει συνεχώς στο τελευταίο tweet που λαμβάνουμε. Όλα αυτά φυσικά εφόσον το Twitter δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Με μία απλή δοκιμή με το Twitter for Mac στο Mac σας και το Tweetbot 2.1 στο iPad μπορείτε να δείτε ότι τα tweets εμφανίζονται την ίδια στιγμή στο ένα και στο άλλο.

Εκτός από το streaming το νέο Tweetbot φέρνει και αρκετές βελτιώσεις στο Tweet Marker που μας επιτρέπει να συγχρονίσουμε το Timeline μας με άλλες twitter εφαρμογές που υποστηρίζουν την υπηρεσία.

Εκτός από όλα αυτά το Tweetbot είναι τώρα έτοιμο ακόμα και το νέο iPad με την Retina display που πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μετά τις 20 Μαρτίου, τέλος υποστηρίζει την ενσωμάτωση του Camera+ και μερικές νέες δυνατότητες.

Ξέρουμε ότι πολλοί σίγουρα θέλετε αυτή τη δυνατότητα και στο iPhone αλλά μέχρι στιγμής η εφαρμογή για iPad είναι η μόνη που έχει αναβαθμιστεί με αυτή.