iΛύκειο, υπολογίστε τα μόρια σας

[appscreens 498809187]

Με την εφαρμογή iΛύκειο που κυκλοφόρησε πριν καιρό στο App Store από τον Έλληνα developer Νικόλαο Μουρούτη μπορούμε πολύ εύκολα να υπολογίσουμε τα μόρια μας μέσα από ένα αρκετά εύχρηστο περιβάλλον.

[app 498809187]

Περιγραφή

Υπολογίστε τα μόριά σας σε μία πολύ όμορφη, εύχρηστη και πλήρη εφαρμογή. δώστε τα κριτήρια που σας ταιριάζουν, συμπληρώστε τον βαθμό σας και δείτε αναλυτικές πληροφορίες όπως: μόρια σε κάθε πεδίο, Γενικό βαθμό πρόσβασης και μέσο όρο. Ακόμη δείτε τον μέσο όρο και τον γενικό βαθμό πρόσβασης για κάθε μάθημα. Εύκολα, γρήγορα και με ακρίβεια.

Δείτε όλες τις βάσεις των σχολών της Ελλάδος.() Διαλέξτε τα πεδία που σας ενδιαφέρουν, διαλέξτε αν θέλετε ΑΕΙ, ΤΕΙ ή και τα δύο. Ακόμη μπορείτε να περιορίσετε τα αποτελέσματα μόνο σε κάποιες πόλεις και αν έχετε υπολογίσει τα μόριά σας μπορείτε να δείτε μόνο τις σχολές που δεν έχουν μεγαλύτερη βάση από αυτά. Εάν σας ενδιαφέρει κάποια σχολή πατήστε πάνω και δείτε αναλυτικά στοιχεία για το πανεπιστήμιό που υπάγεται, όπως: Τηλέφωνο, Ιστοσελίδα, Διεύθυνση και εμφάνιση στον χάρτη.(*)

Αναζητήστε τα θέματα των πανελλαδικών για τα προηγούμενα έτη. Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στην μνήμη τις συσκευής για να είναι προσβάσιμα και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.(*)

*Οι βάσεις των σχολών καλύπτουν όλο το σύνολο των σχολών της χώρας και τα δεδομένα ανακτούνται από το υπουργείο παιδείας.
Η βάση δεδομένων με τις πληροφορίες των πανεπιστημίων δεν καλύπτει το σύνολο των πανεπιστημίων της χώρας μέχρι στιγμής. Συνιστάται η ανανέωση των δεδομένων ανά τακτά διαστήματα.
*
Σε όσα θέματα υπάρχουν και οι λύσεις, αυτές προσφέρονται από τα φροντιστήρια «ΡΟΜΒΟΣ».

Τι περιμένεις λοιπόν; Είναι δωρεάν!