Sky Gamblers, Autodesk Sketchbook Ink και Infinity Blade: Dungeons

Στην παρουσίαση του iPad 3ης γενιάς που πραγματοποιήθηκε χθες στο San Francisco είδαμε όπως κάθε φορά μερικές νέες εφαρμογές που θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες για το iPad αλλά και τις υπόλοιπες iOS συσκευές.

Τρεις νέες εφαρμογές που ανακοινώθηκαν χθες μπορούν να χρησιμοποιήσουν πλήρως τη νέα Retina display και τα βελτιωμένα γραφικά χάρη στο quad-core chip του επεξεργαστή A5X.

Η πρώτη εφαρμογή που είδαμε ήταν το Sky Gamblers, ένα καινούριο παιχνίδι από την Namco. Πρόκειται για ένα παρόμοιο παιχνίδι με το Ace Combat στο οποίο ο παίκτης έχει ένα πολεμικό αεροσκάφος και πρέπει να ρίξει κάτω όσα περισσότερα εχθρικά μπορεί. Το παιχνίδι έρχεται με πλήρως βελτιωμένα γραφικά και πάρα πολλές λεπτομέρειες που θα δημιουργήσουν μια εντελώς νέα εμπειρία πτήσης, θυμηθείτε το αεροσκάφος το χειριζόμαστε με την κίνηση του iPad και όχι με κουμπάκια.

H επόμενη εφαρμογή που είδαμε ήταν το Sketchbook Ink της Autodesk που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο και θα προσφέρει μια νέα εμπειρία στη ζωγραφική και το σχέδιο. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε εξαγωγή φωτογραφίες που θα έχουν περισσότερα από 100 megapixel η κάθε μία, επίσης φέρνει ένα νέο μηχανισμό που θα μας επιτρέψει να προσθέσουμε ζωντάνια στα project μας.

Το καλύτερο το είδαμε στο τέλος. Η Epic Games που μάθαμε από το Infinity Blade και στη συνέχεια από το Infinity Blade 2 που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, παρουσίασε χθες το νέο Infinity Blade: Dungeons. Το νέο παιχνίδι όπως μπορούμε να δούμε και από το trailer που μετά την παρουσίαση κυκλοφόρησε η Epic εκμεταλλεύεται πλήρως τα quad-core γραφικά του νέου iPad. Το σύστημα μάχης στο παιχνίδι αλλάξε για ακόμα μία φορά και με το νέο HDR lighting system το παιχνίδι υπόσχεται απίστευτη απόδοση και εξωπραγματικά γραφικά. Δείτε και μόνοι σας:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4Rp-TTtpU0I[/youtube]

Πώς σας φαίνονται;