Το iPad 7.85 ιντσών φτάνει στο στάδιο παραγωγής;

Τους τελευταίους μήνες έχουμε δει αρκετές αναξιόπιστες αναφορές από τη DigiTimes που θέλουν την Apple να ετοιμάζει ένα νέο μικρότερο iPad με οθόνη 7.85 ιντσών. Η πρόσφατη αναφορά από την DigiTimes το Δεκέμβριο ισχυρίζεται ότι η παραγωγή του υποτιθέμενου iPad θα αρχίσει το δεύτερο τρίμηνο του 2012. Οι αναφορές τις DigiTimes συνεχίζονται ακόμα και σήμερα με την DigiTimes να αναφέρει δημοσίευμα της Ταϊβανέζικης εφημερίδας United Evening News που μιλά για ένα έγγραφο της Samsung Securities που έκανε την εμφάνιση του τον περασμένο Δεκέμβριο και αναφέρει ένα iPad 7 ιντσών.

Η αναφορά της DigiTimes, τώρα ισχυρίζεται τώρα ότι το iPad με την οθόνη 7.85 ιντσών άρχισε να πηγαίνει προς το στάδιο παραγωγής. Η DigiTimes συγκεκριμένα μιλάει για ένα άρθρο της Ταϊβανέζικης εφημερίδας United Evening News η οποία λέει τώρα ότι η Apple μάζεψε τους προμηθευτές για το νέο tablet. Η Apple θα χρησιμοποιήσει την Pegatron για την συναρμολόγηση της συσκευής και όχι την Foxconn για το συγκεκριμένο project. Το άρθρο αναφέρει επίσης ότι η LG display και η AU Optronics θα είναι αυτές που θα προμηθεύσουν με τα υλικά για το μικρότερο iPad.

Όπως μπορούμε να δούμε και σε δημοσίευμα του 9to5Mac, αν και αυτά τα panel μπορεί να προορίζονται για κάποια νέα συσκευή της Apple, η Wall Street Journal επιβεβαιώνει το Φεβρουάριο ότι η Apple εμφάνισε στους προμηθευτές οθόνες που προορίζονται για κάποια συσκευή 8 ιντσών. Η αναφορά σημειώνει ότι η Apple δουλεύει επίσης με κάποιους προμηθευτές για να δοκιμάσει καινούριους σχεδιασμούς και μπορεί απλά να μην κυκλοφορήσει κάποια συσκευή.

Τον Οκτώβριο του 2010 ο Steve Jobs δήλωσε ότι δεν θα κυκλοφορήσει iPad 7 ιντσών, γιατί δεν είναι το κατάλληλο για να δημιουργήσουν οι developers τις καταπληκτικές εφαρμογές τους.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qjt-y5EbJw0[/youtube]

One thought on “Το iPad 7.85 ιντσών φτάνει στο στάδιο παραγωγής;

Comments are closed.