Η Apple ψάχνει για μηχανικό αυτοκινήτων στην Κίνα

Εδώ και λίγα χρόνια και συγκεκριμένα μετά την κυκλοφορία του iPod αρχίσαμε να βλέπουμε στο internet διάφορα concepts για υποτιθέμενα iPhone και διαφόρων άλλων iΠροϊόντων. Μέσα σε όλα αυτά ήταν και μερικά concept για το iCar το αυτοκίνητο που μπορεί κάποια στιγμή να κυκλοφορούσε η Apple στο μέλλον.

Όταν τα βλέπαμε όλα αυτά δεν είχαμε καμία ιδέα ότι η αυτοκινητοβιομηχανία θα βρίσκεται κάποια στιγμή στη λίστα της Apple αλλά σύμφωνα με τα τελευταίες λίστες δουλειάς της Apple, συγκεκριμένα ψάχνουν για κάποιο μηχανικό αυτοκινήτων για ένα απόρρητο project.

Η περιγραφή της δουλειάς είναι:

Apple (China) Looking for SQE/NPI with over 4 years Mechanical engineering background familiar with CNC/die casting/stamping/plastic injection, can use APQP/PPAP/SPC to control product quality.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Apple ετοιμάζεται να φτιάξει το δικό της αυτοκίνητο και περισσότερες πιθανότητες μπορούμε να πούμε ότι δείχνουν το ενδιαφέρον της Apple να δουλέψει για καλύτερες κονσόλες αυτοκινήτων. Αν θυμάστε το 2007 ο Steve Jobs είχε μια συνάντηση με την Volkswagen για ένα παρόμοιο project.

Με την αυξημένη δημοτικότητα της Appple χάρη στις φορητές συσκευές της και την αλλαγή του ονόματος της εταιρίας, δεν θα μας εξέπληττε αν η Apple έκανε μια μεγάλη συνεργασία με κατασκευαστές αυτοκινήτων στο μέλλον για να μεταφέρει τις κονσόλες αυτοκινήτων στο επόμενο επίπεδο. [iSpazio]