Άρχισαν οι αποστολές του iPad 3

Airplane

Ενώ βρισκόμαστε λίγες μέρες μακριά από την επόμενη μεγάλη ανακοίνωση της Apple, το 9to5Mac αναφέρει κάποια νέα στοιχεία σχετικά με το media event που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου.

Το πρώτο πράγμα που ανακάλυψαν είναι το υποτιθέμενο έγγραφο για την αποστολή συσκευών iPad 3. Αρχικά το έγγραφο έκανε την εμφάνιση του στο site Sina Weibo, όπως σημειώθηκε και από το Apple.pro αλλά η είδηση αρχικά εμφανίστηκε στα WeiPhone forums.

Σύμφωνα με αυτόν που δημοσίευσε το έγγραφο αποστολής, μπορούμε να δούμε λεπτομέρειες αποστολής για 26 Φεβρουαρίου με πράγματα από τη Foxconn προς Αμερική. Ο ιδιοκτήτης του φορτίου απαίτησε ακτεταμένη ασφάλεια από τη στιγμή της απογείωσης και κατά τη διάρκεια της μεταφοράς αυτού μέχρι τον τελικό προορισμό του.

Το 9to5Mac αναφέρει ότι αυτός που δημοσίευσε την φωτογραφία συγκεκριμένα είπε ότι πρόκειται για τις αποστολές του iPad επόμενης γενιάς που ήδη έρχονται από την Κίνα και πρόκειται να παραδοθούν στα τρία μεγαλύτερα αεροδρόμια της Αμερικής από τις 9 Μαρτίου και μετά.

Στο παρελθόν έχουμε ακούσει διάφορες φήμες για το event και ότι αυτό πρόκειται να πραγματοποιηθεί 7 Μαρτίου, μία καλή ημερομηνία αν στις 9 έχουν φτάσει τα iPad στον προορισμό τους. Ακόμα, αντίθετα με το iPad 2 υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπορούμε να κάνουμε προ-παραγγελίες για το νέο iPad. Να θυμίσουμε εδώ ότι η Apple παρουσίασε το iPhone 4S στις 4 Οκτωβρίου και μόνο τρεις μέρες μετά άρχισε τις προ-παραγγελίες της συσκευής.

One thought on “Άρχισαν οι αποστολές του iPad 3

Comments are closed.