Η Apple άρχισε να απενεργοποιεί το Siri στις συσκευές που δεν το υποστηρίζουν

Όπως έχουμε δει στο παρελθόν, η Apple συνήθως προσπαθεί να κόψει το jailbreak με κάθε iOS software update. Φαίνεται όμως ότι δεν σταματάει εκεί και σήμερα άρχισε να κόβει και το Siri (γνωστό ως Spire) σε όλες τις συσκευές που δεν το υποστηρίζουν.

Σύμφωνα με δημοσίευση του iDownloadBlog μπορούμε να δούμε ότι οι πολλοί από τους χρήστες που χρησιμοποιούν το Spire, το γνωστό port του Siri για το iPhone 4 και άλλες παλαιότερες συσκευές, αναφέρουν ότι το Siri τώρα έχει απενεργοποιηθεί στις δικές τους συσκευές.

Για να ενεργοποιήσουμε το Siri σε παλαιότερες συσκευές όπως έχουμε δει και στο παρελθόν θα χρειαστούμε ένα server host και ένα iPhone 4S για να τραβήξουμε το token και να το χρησιμοποιήσουμε για certificate. Ωστόσο, σήμερα η Apple πρόσθεσε το “SetActivationToken” που κόβει υπηρεσίες όπως το Spire.

Οι hackers όμως βρήκαν ήδη έναν τρόπο ώστε να ενεργοποιήσουν το Siri ξανά σε παλαιότερες συσκευές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σβήσετε το “com.apple.assistant.plist” και το Spire θα ενεργοποιηθεί ξανά. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε και το σχετικό video από το site iDownloadBlog.

httpv://www.youtube.com/watch?v=NkgBMT2btSM

One thought on “Η Apple άρχισε να απενεργοποιεί το Siri στις συσκευές που δεν το υποστηρίζουν

  • February 22, 2012 at 10:18
    Permalink

    τελικά και να το σβήσεις το αρχείο, δεν δουλεύει… piratxmac

Comments are closed.