Το iPad 3 έρχεται με quad-core επεξεργαστή

Μετά από διάφορες αναφορές της Bloomberg για το iPad 3, το BGR ισχυρίζεται σήμερα ότι κάποια πηγή που έχει ήδη στα χέρια του το iPad 3 prototype τους έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα συσκευή της Apple.

Συγκεκριμένα η πηγή έδωσε μερικές φωτογραφίες οι οποίες περιέχουν αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με το iPad τρίτης γενιάς. Από αυτές τις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε ένα output από το iPad 3 το οποίο δημιουργήθηκε από κάποιο debug εργαλείο που ονομάζεται iBoot και από το οποίο μπορούμε να μάθουμε πάρα πολλές πληροφορίες. Τα κωδικά ονόματα των μοντέλων που αναφέρονται σε αυτό είναι το J1 και J2 (iPad3,1 και iPad3,2) κάτι που δείχνει ότι το ένα μοντέλο θα είναι μόνο Wi-Fi και το άλλο CDMA/GSM/LTE για να υποστηρίζει όλους τους παρόχους.

Τα καλύτερα νέα όμως είναι ότι για πρώτη φορά έχουμε επαλήθευση του Apple A6 επεξεργαστή με αριθμό μοντέλου S5L8945X τον Quad-core επεξεργαστή που είδαμε και πριν λίγο καιρό στα στοιχεία που βρήκε το 9to5Mac στην iOS 5.1 beta πριν λίγο καιρό.

[ 9to5Mac ]

 

One thought on “Το iPad 3 έρχεται με quad-core επεξεργαστή

Comments are closed.