Twittelator Neue, ακόμα ένας Twitter client για το iOS 5

Twittelator

Αν και για Mac δεν έχουν κυκλοφορήσει πάρα πολλοί Twitter clients, στο iOS εμφανίζεται ένας καινούριος κάθε λίγους μήνες.

Αυτή τη φορά μιλάμε για τον Twittelator Neue ένα νέο Twitter client για το iOS 5 όπως μπορούμε να δούμε και από τον τίτλο, ο οποίος μας δίνει την δυνατότητα να βλέπουμε ζωντανά στο timeline μας φωτογραφίες που ανεβάζουν διάφοροι φίλοι μας στο instagram, στο Twitter κτλ.

[appscreens 469270564] [app 469270564]

Ενώ οι περισσότεροι Twitter clients μοιάζουν μεταξύ τους, το Twittelator Neue επιλέγει να διαφέρει. Έτσι προσφέρει τα ολοκαίνουρια Timeline Photos, που στην πραγματικότητα μας δίνει την δυνατότητα να “δούμε” για ποιο πράγμα κάνουν tweet οι φίλοι μας.

Ακόμα, υπάρχουν τα Multiple Timelines που μας επιτρέπουν να δούμε εύκολα τι συμβαίνει σε όλους μας τους Twitter λογαριασμούς.

Μαζί με τα Multiple Timelines έρχεται και το SimulTweet που φέρνει τη δυνατότητα να στέλνουμε με ευκολία το ίδιο tweet από όλους μας τους λογαριασμούς.

Εκτός από τα βασικά του χαρακτηριστικά, το Twittelator Neue υποστηρίζει Push Notifications, Tweet Marker, έχει μοναδικά 3D εφέ και υποστήριξη για ReadItLater, Instapaper αλλά και OmniFocus.

Η εφαρμογή κοστίζει κανονικά 2.39€ αλλά μόνο μέχρι αυτή την Παρασκευή μπορούμε να την αποκτήσουμε στα 0.79€ και αν θέλουμε τα notifications να κάνουμε μετά την αγορά τους εφόσον υπάρχουν σαν in app purchase μέσα στην εφαρμογή στα 1.59€.