Tweetbot, αναβαθμίστηκε με δυνατότητα Mute

Το Tweetbot είναι ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, twitter client που κυκλοφορούν στο AppStore ο οποίος πρόσφατα αναβαθμίστηκε στην έκδοση 1.5 και προσφέρει τα παρακάτω.

[appscreens 428851691]

[app 428851691]

Πολλές φορές όταν παρακολουθούμε το timeline μας στο twitter βλέπουμε διάφορους οι οποίοι κάνουν tweet για το παραμικρό, εμποδίζοντας μας να παρακολουθούμε άλλα πράγματα που μπορεί να είναι σημαντικά για εμάς. Για αυτούς λοιπόν υπάρχει η δυνατότητα mute που μας δίνει το Tweetbot και μας επιτρέπει να απομονώσουμε αυτόν τον χρήστη έξω από το timeline μας. Την δυνατότητα αυτή αν δεν κάνουμε λάθος αρχικά είχε μόνο το @echofon και αργότερα άρχισαν να αποκτούν όλο και περισσότεροι twitter client καθώς αυξάνονταν οι χρήστες.

Στην καινούρια έκδοση του Tweetbot θα βρούμε διάφορα φίλτρα για mute τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για χρήστες που δεν θέλουμε να εμφανίζονται στο timeline μας για λίγο ή ακόμα και για πάντα. Ακόμα υπάρχει υποστήριξη για τα μικρά url t.co όπως και για διεθνή hashtags.

Τέλος μια ακόμα δυνατότητα που συχνά χρειάζονται μερικοί χρήστες στο Twitter είναι να μπορούν να στείλουν mail τις συζητήσεις τους, όλα τα DM τους ή ακόμα και ένα από αυτά μόνο. Τα γνωστά bug fixes φυσικά δεν λείπουν ούτε από αυτή την έκδοση.

forum link