Πριν λίγο ο γνωστός hacker @Comex κυκλοφόρησε το JailbreakMe 3.0 που θα μας δώσει την δυνατότητα να κάνουμε jailbreak σε όλες μας τις συσκευές (και στο iPad 2) που έχουν firmware iOS 4.3.3. Η διαδικασία είναι απλή, θα πρέπει απλά να ανοίξουμε την σελίδα http://jailbreakme.com από τον Safari στην iOS συσκευή μας.
Την διαδικασία του JailbreakMe 3.0 φυσικά την γνωρίζουμε όλοι! Στην iOS συσκευή μας με το iOS 4.3.3 (μόνο αυτό παίζει για την ώρα) θα πρέπει να πλοηγηθούμε στην σελίδα http://jailbreakme.com από τον Safari και να πατήσουμε το πράσινο κουμπάκι Install.
Αμέσως θα δούμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει η φόρτωση (download) του Cydia και μετά η εγκατάσταση του! Μόλις τελειώσουν αυτά, χωρίς κάποιο reboot της συσκευής ή respring ή reorganise μπορούμε να ανοίξουμε το Cydia και να περάσουμε όποια πακέτα θέλουμε!
για μερικά άτομα που είχαν πρόβλημα με το πρώτο video
Για τυχόν απορίες και προβλήματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το link Συζήτηση.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε και άλλα σχετικά post:
- » MuscleNerd: Μερικές πληροφορίες για το Untethered Jailbreak του iOS 5.1.1
- » Untethered Jailbreak στο iOS 5.1.1 με το Absinthe έρχεται αυτή την εβδομάδα
- » @pod2g: Το Untethered Jailbreak για το iOS 5.1.1 είναι θέμα ημερών
- » Το Untethered Jailbreak για το iOS 5.1.1 τώρα υποστηρίζει το iPhone 3GS και το iPod touch 3ης γενιάς
- » pod2g: Συμβατές συσκευές για Unethered Jailbreak στο iOS 5.1.1
- » Πώς κάνουμε Downgrade σε iPad 2ης ή 3ης γενιάς με το redsn0w
- » pod2g: Η κυκλοφορία του Untethered Jailbreak θα πραγματοποιηθεί στην HITB SecConf στο Άμστερνταμ
- » Ο pod2g απαντάει στις συχνές ερωτήσεις για το Untethered Jailbreak του iOS 5.1.x












Pingback: Το Jailbreakme.com έκανε jailbreak 1 εκατομμύριο συσκευές σε μία μέρα! | Greek iPhone