Angry Birds Rio, διαθέσιμο στο AppStore!

Κυκλοφόρησε το καινούριο Angry Birds Rio με πολλές καινούριες πίστες και με κομμάτια της ιστορίας της επερχόμενης ταινίας που έγινε σε συνεργασία με την Fox.

[appscreens 420635506]

[app 420635506]

[app 420636551]

Τι γίνεται όταν τα αγαπημένα σας Angry Birds, μπαίνουν σε κλουβιά και αποστέλλονται στο Ρίο; Θυμώνουν πάρα πολύ!

Στο Angry Birds Rio, έχουν απαγάγει τα γνήσια Angry Birds και και τα έχουν μεταφέρει στη μαγευτική πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο. Εκεί βρίσκουν τρόπο, διαφύγουν από τα αφεντικά τους και προσπαθούν να σώσουν τους φίλους τους, Blu και Jewel (δύο σπάνιοι παπαγάλοι) και τα αστέρια της επικείμενης κινηματογραφικής ταινίας της Fox, Rio. Το Angry Birds Rio συνδυάζει τη φυσική με το ήδη υπάρχον gameplay, δίνοντας στο παιχνίδι μοναδικά χαρακτηριστικά που βασίζονται στην κινηματογραφική ταινία, προσφέροντας αμείωτη δράση!

Χαρακτηριστικά

  • Δύο φανταστικά επεισόδια με 60 συναρπαστικά επίπεδα!
  • Νέα επιτεύγματα!
  • Ειδικά κρυμμένα φρούτα – ανακαλύψτε τα όλα!
  • Βάλτε τις ικανότητές σας να δουλέψουν, για την τελική δοκιμασία, σε μια θεαματική μάχη με το αφεντικό!

Το πιο συναρπαστικό παιχνίδι στο App Store συνεχίζεται με μεγαλύτερες και πιο διασκεδαστικές περιπέτειες! Βοηθήστε τα Angry Birds να ελευθερώσουν τους φίλους τους και να νικήσουν τους κακούς λαθρέμπορους! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα επεισόδια και ατελείωτη διασκέδαση, με συνεχείς ενημερώσεις μέσα στο 2011!

Το παιχνίδι Angry Birds Rio είναι συμβατό με iPhone, iPad, iPod touch και απαιτεί iOS 3.0 ή νεότερο. Αν δεν γνωρίζεται το παιχνίδι Angry Birds μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν με την Free έκδοση του.

[app 426122669]

[app 426126058]