Έρχεται κανονική τηλεόραση από την Apple

Μέσα από την βιογραφία του Steve Jobs θα μάθουμε ίσως πολλά από τα σχέδια του και πολλά κρυφά projects στα οποία δούλευε ο Steve Jobs και δεν μίλησε για αυτά σε κανέναν εκτός από τον Walter Isaacson, τον συγγραφέα της βιογραφίας του.

Σύμφωνα με τον Walter Isaacson ο Steve Jobs του είπε ότι “έσπασε” την TV, μια πληροφορία που ίσως σημαίνει ότι η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει στο μέλλον το δικό της HDTV set.

Για το προιόν αυτό αναφέρει η Washington Post, η οποία αναφέρει επίσης ότι το αρχικό σχέδιο του Steve ήταν το Apple TV να είναι ενσωματωμένο.

Από το βιβλίο:

Ήθελε να κάνει για τις τηλεοράσεις το ίδιο ακριβώς που έκανε για τους υπολογιστές, τα ηχοσυστήματα και τα τηλέφωνα, να τα κάνει απλά και εύκολα στην χρήση.
Θα ήθελα να δημιουργήσω ένα ενσωματωμένο set τηλεόρασης το οποίο θα είναι απόλυτα εύκολο στην χρήση. Θα κάνει απλά sync με όλες τις συσκευές σας και με το iCloud. Οι χρήστες δεν θα χρειάζεται να μπλέκουν με τα διάφορα περίπλοκα χειριστήρια για DVD players και τα κανάλια της καλωδιακής TV. Θα έχει το πιο απλό γραφικό περιβάλλον που μπορείς να φανταστείς. Επιτέλους το έσπασα.

Οι φήμες για την τηλεόραση που κάποια στιγμή πρόκειται να κυκλοφορήσει η Apple αρχίζουν από πολύ παλιά και ελπίζουμε σύντομα να δούμε κάτι καινούριο πάνω σε αυτό το θέμα.

[ MacRumors ]