Steve Jobs του Walter Isaacson και στα Ελληνικά

Όπως γνωρίζουμε στις 24 Οκτωβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει η επίσημη βιογραφία του Steve Jobs από τον συγγραφέα Walter Isaacson. Οι προπαραγγελίες μετά τα τελευταία νέα που είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα για τον Steve Jobs έχει αυξηθεί πάρα πολύ και επίσης τώρα έχουμε την δυνατότητα να παραγγείλουμε το βιβλίο και μεταφρασμένο στα Ελληνικά από τον Μπαρουξή Γεώργιο, σε κανονική μορφή ή σε ebook.

Η επίσημη βιογραφία του Steve Jobs πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου στις εκδόσεις Ψυχογιός και θα κοστίζει 19,90€ το βιβλίο ή 14,99€ το ebook.

Προσφέρεται η δυνατότητα προπαραγγελίας. Αν θέλετε να προπαραγγείλετε το βιβλίο STEVE JOBS επιλέξτε «προσθήκη στο καλάθι» και ακολουθήστε τη διαδικασία. Η παράδοση των βιβλίων θα αρχίσει να πραγματοποιείται από 24/10/2011.

Η επίσημη βιογραφία του Steve Jobs, βασισμένη σε περισσότερες από σαράντα συνεντεύξεις που έδωσε ο ίδιος καθώς και ένα μικρό πλήθος από ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος –συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι κτλ.– μέσα σε διάστημα δύο ετών. Ο Walter Isaacson αποκαλύπτει στους αναγνώστες την πολυτάραχη ζωή και τη συναρπαστική προσωπικότητα ενός εμπνευσμένου και αποφασιστικού ανθρώπου, ο οποίος έφερε αληθινή επανάσταση σε έξι τομείς της βιομηχανίας: προσωπικοί υπολογιστές, κινούμενα σχέδια, μουσική, τηλεφωνία, ψηφιακές εκδόσεις και tablet computing.

 

Μπορείτε να κάνετε την προπαραγγελία σας από εδώ.