Shazam Free τώρα και με απεριόριστα tags

Πολύ καλά νέα για όλους τους χρήστες του Shazam, η δημοφιλή εφαρμογή που απλά αναγνωρίζει οποιοδήποτε κομμάτι μουσικής απλά αν το ακούσει επιτρέπει τώρα απεριόριστα tagging ακόμα και με την δωρεάν έκδοση. 

[appscreens 284993459]

[app 284993459]

 

Ο Andrew Fisher, CEO του Shazam εξηγεί:

Οι “Shazamers” αναγνωρίζουν περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο τραγούδια το χρόνο και κάνουν αγορές συνολικής αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα από αυτή την υπηρεσία μας. Τώρα οι χρήστες μπορούν να βρούνε τα τραγούδια που θέλουν και δεν γνωρίζουν εντελώς δωρεάν, αλλά  και να βρούνε πληροφορίες για αυτά όπως στοίχους, music video ή ακόμα και να το μοιραστούν σε Facebook, Twitter ή email, να βρούνε συστάσεις και να αγοράσουν εισιτήρια άμεσα. Απεριόριστη και δωρεάν πρόσβαση σημαίνει ότι ο κόσμος θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το Shazam  πολύ περισσότερο στην καθημερινή του ζωή.

Οι χρήστες του Shazam όμως, μπορούν και να αγοράσουν την εφαρμογή που ονομάζεται Shazam Encore αν θέλουν να ξεφορτωθούν τις διαφημίσεις και να αποκτήσουν δυνατότητες όπως το LyricPlay που τους επιτρέπει να βλέπουν τους στοίχους καθώς παίζει κάποιο κομμάτι.

[app 337288863]

[ MacStories ]