Η Apple κυκλοφόρησε το iTunes 10.5 beta 9

Πριν λίγο η Apple κυκλοφόρησε το iTunes 10.5 beta 9 με την δυνατότητα iTunes Match για όλους τους developers. Αν είστε developer μπορείτε να το κατεβάσετε τώρα από το  iOS Developer Center.

Λίγες μέρες πριν το media event της Apple, στο οποίο θα δούμε το iCloud και όλες τις καινούριες υπηρεσίες, η Apple έδωσε σήμερα στους developers την beta 9 από το iTunes 10.5.

Η καινούρια beta έκδοση αφορά όλους τους developers για να μπορέσουν να δοκιμάσουν το iTunes Match. Στην συνέχεια μπορούμε να δούμε όλα τα γνωστά προβλήματα που έρχονται με αυτή την καινούρια έκδοση.

  • Η επιλογή ‘Scan and match’ δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένη. Κάποιοι χρήστες μπορεί να έχουν τραγούδια τα οποία δεν μπορούν να  βρεθούν στο iTunes Store ακόμα και αν υπάρχουν εκεί. Επίσης κάποια τραγούδια μπορεί να μην “διαβαστούν” σωστά και οι χρήστες να αποκτήσουν λάθος έκδοση από αυτά.
  • Μουσική στο iCloud μπορούμε να βάλουμε από έναν υπολογιστή κάθε φορά.
  • Αν αναβαθμίσουμε κάποια συσκευή στο iOS 5 beta 7 μπορεί να μην έχουμε την δυναότητα να ακούσουμε την μουσική μας. Οι χρήστες που έχουν αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να κλείσουν το iTunes Match από τις ρυθμίσεις και μετά να το ανοίξουμε πάλι.
Η Apple συνεχίζει να προειδοποιεί όλους τους developers που δοκιμάζουν το iTunes Match ότι η μουσική τους θα διαγραφεί στο τέλος της beta έκδοσης.

One thought on “Η Apple κυκλοφόρησε το iTunes 10.5 beta 9

Comments are closed.