Το iPhone 4S κάνει την εμφάνιση του στο σύστημα αποθήκης της Apple. Μείωση τιμών στα iPod touch

Χθες είδαμε μια αναφορά από το 9to5Mac για iPhone 4 με αλλαγές και λευκά iPod touch που εμφανίστηκαν στο σύστημα εσωτερικής αποθήκης της Apple λίγες μόνο μέρες πριν το μεγάλο event στις 4 Οκτωβρίου.

Σήμερα τα νέα είναι πολύ μεγαλύτερα. Το iPhone επόμενης γενιάς εμφανίστηκε στο σύστημα αποθήκης της Apple και αυτή η καινούρια συσκευή είναι αυτή με κωδική ονομασία N94, την οποία έχουμε δει παλαιότερα μέσα στο iOS SDK. Αυτό επαληθεύει ότι η συσκευή θα έχει Apple A5 dual core επεξεργαστή και είναι πολύ πιθανό να έχει κάμερα 8 mpx, 1GB RAM, Speech-to-text από την Nuance και τον τρομερό Assistant.

Ίσως να έχετε δει από το πρωί σε διάφορα sites την ετικέτα στην οποία φαίνεται το iPhone 4S και η οποία έκανε την εμφάνιση της χθες σε κάποιο κινέζικο forum. Το νούμερο του μοντέλου πάνω στην ετικέτα είναι MD239 και είναι 16GB ενώ το νούμερο για το 32GB θα πρέπει να είναι MD234. Ακόμα όμως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι μπορεί να είναι σύμπτωση. Αν φυσικά ισχύει το iPhone επόμενης γενιάς θα είναι το iPhone 4S. Κάτι ακόμα που βλέπουμε πάνω σε αυτή την ετικέτα είναι το IMEI/MEID. Το IMEI είναι αριθμός/κωδικός που ταυτίζεται με GSM συσκευές ενώ το MEID για τις CDMA συσκευές (όπως το Verizon iPhone). Αυτό μπορεί να είναι και η επαλήθευση για ένα iPhone που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στους δύο τύπους δικτύων.

Επίσης πρόσθετα στην αναφορά του 9to5Mac πρέπει να πούμε ότι τα δύο τροποποιημένα iPhone 4 που εμφανίστηκαν στο σύστημα, φαίνεται να είναι ένα λευκό και ένα μαύρο. Το μοντέλο με κωδική ονομασία N90A πολύ πιθανό να είναι ένα iPhone 4 με 8GB μνήμη που θα κυκλοφορήσει σε λευκό και μαύρο.

Τα νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ. Το 9to5Mac ανακάλυψε ότι θα υπάρχει μείωση στην τιμή των iPod touch σε διάφορες χώρες. Οι μειώσεις τιμών για τα μοντέλα 32GB και 64GB θα είναι μικρές αλλά το 8GB iPod touch θα έχει αρκετά μειωμένη τιμή.

Τhe 8GB iPod touch may even reach the $199 price point or below again in the United States, but that is unconfirmed. With the release of the $199 8GB Kindle Fire yesterday, a move like this from Apple makes sense.

[ 9to5Mac ]