Η Adobe ανακοινώνει το Flash Player 11 και το AIR 3

Η Adobe μέσα από το επίσημο blog της, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Flash Player 11 και του AIR 3 που θα γίνει τον Οκτώβριο. Ανάμεσα στις νέες δυνατότητες υπάρχει και η υποστήριξη για ταχύτερα γραφικά 3D και η δυνατότητα αναπαραγωγής HD video σε όλες τις πλατφόρμες με την χρήση του περιβάλλοντος AIR.

Το Flash Player 11 και το AIR 3D Stage 3 θα παρουσιάσουν μια νέα αρχιτεκτονική που θα εκμεταλέυεται την ταχύτητα των 3D γραφικών. Πρακτικά θα μπορούμε να έχουμε 3D animation με  εκατομμύρια αντικείμενα στα 60 frames ανά δευτερόλεπτο έτσι ώστε να δώσουν μια μοναδική εμπειρία video games και κινηματογραφικού υλικού.

Ακόμα αυτή η έκδοση είναι πλήρως βελτιστοποιημένη με υποστήριξη 64 bit, την αρχιτεκτονική video conference και την δυνατότητα να είναι συμβατό και να εμφανίζεται το περιεχόμενο του σε όλες τις πλατφόρμες.

Τα HD video μπορούν να γίνουν αναπαραγωγή μέσα από iOS συσκευή μέσα στην εφαρμογή AIR και χρησιμοποιούν εφαρμογές με decoding H.264. Επίσης τα video θα μπορούν να έχουν κάποιο επίπεδο ασφαλείας με το Adobe Flash Access 3.

[ 9to5Mac ]