Παρουσίαση του iPhone 5 στις 5 Οκτωβρίου;


Σύμφωνα με το site PocketGamer, η Apple μπορεί να παρουσιάσει το iPhone 5 αλλά και το iOS 5 την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου. Φυσικά εφόσον δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ακόμα από την Apple δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Η πηγή αναφέρει συγκεκριμένα ότι η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίο, και το πολυαναμενόμενο iPhone 5 θα παρουσιαστεί ζωντανά, μαζί με το iPhone 4S χαμηλού κόστους. Επίσης αναφέρει ότι οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν μια εβδομάδα αργότερα.

Η ημερομηνία αυτή σύμφωνα με την εσωτερική πηγή του site αναφέρει λέει ότι αυτή η ημερομηνία ταιριάζει πλήρως με όλες τις τελευταίες φήμες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η φήμη για την κυκλοφορία του στις 21 Οκτωβρίου αλλά και η διανομή του στους μεταπωλητές σύμφωνα με τον CEO της Orange θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου.

Πιθανόν ο λόγος για αυτή την καθυστέρηση να είναι ότι ανοίγουν αρκετά Apple Store παγκόσμια. Η Apple συγκεκριμένα στο τελευταίο conference αναφέρει ότι 30 νέα Apple Store θα πρέπει να έχουν ανοίξει πριν τις 30 Σεπτεμβρίου το 2011 έτσι ώστε να μπορέσουν να πουλήσουν τα καινούρια προιόντα.

Ακόμα υπάρχει συμβολισμός όπως αναφέρει το site PocketGamer, το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει μαζί με το iOS 5 στις 5 Οκτωβρίου.

2 thoughts on “Παρουσίαση του iPhone 5 στις 5 Οκτωβρίου;

Comments are closed.