Οδηγός: Πώς να αντικαταστήσετε τις μπάρες του σήματος στο iPhone με αριθμούς

Ίσως να το έχει πάρει κάπου το μάτι σας στο internet. Τώρα μπορείτε να το εφαρμόσετε και στην δική σας συσκευή χωρίς κάποιο jailbreak ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο. Στην πραγματικότητα η εφαρμογή υπάρχει μέσα στο iOS και σε αυτόν τον οδηγό μπορούμε να δούμε πως θα την βρούμε.

Στη συνέχεια μπορείτε να βρείτε οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να αλλάξτε το σήμα του iPhone από μπάρες σε αριθμούς.

 

Οδηγίες

Ανοίξτε την εφαρμογή του τηλεφώνου στο iPhone. Πληκτρολογήστε τον αριθμό *3001#12345#* και πατήστε το πράσινο κουμπί Κλήση/Call

Θα δείτε ότι θα ανοίξει μια εφαρμογή που ονομάζεται Field Test και ότι το σήμα σας από μπάρες έχει αλλάξει σε αριθμούς. Όσο πιο κοντά είναι το σήμα μας στον αριθμό 0 τόσο πιο δυνατό σήμα έχουμε.

Κρατάμε πατημένο το Power Button μέχρι να εμφανιστεί η μπάρα slide to power off και μετά κρατάμε πατημένο το home button μέχρι να εμφανιστεί και πάλι η home screen μας.

Το σήμα μας τώρα θα πρέπει να είναι με αριθμούς και αν το ακουμπήσουμε με το δάχτυλο μας να μπορούμε να το γυρίσουμε σε κανονικό.

Για να απενεργοποιήσουμε αυτή την δυνατότητα το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε και πάλι στην εφαρμογή Fiest Test και να βγούμε χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε κάτι άλλο.

6 thoughts on “Οδηγός: Πώς να αντικαταστήσετε τις μπάρες του σήματος στο iPhone με αριθμούς

  • September 12, 2011 at 23:14
    Permalink

    Εμένα δεν κάνει καν κλήση!!!

    • September 12, 2011 at 23:16
      Permalink

      Δεν θα πρέπει να κάνει κλήση. Θα πρέπει μόλις πληκτρολογησετε *#3001#12345#* να εμφανίσει ένα πρόγραμμα με τίτλο Field Test. Μόνο σε iPhone γίνεται!

  • Pingback: Οδηγός: Πώς να αντικαταστήσετε τις μπάρες του σήματος στο iPhone με αριθμούς | iPhone Greece

  • September 14, 2011 at 00:10
    Permalink

    mporis na mou eksigisis pws to apenergopioume??mou emine etsi!!

    • September 14, 2011 at 00:13
      Permalink

      αν πατήσετε πάνω στα νούμερα θα γίνουν μπάρες, αν θέλετε να το απενεργοποιήσετε πρέπει να μπείτε πάλι στο μενού και να βγείτε με το home button MONO! 🙂

  • September 14, 2011 at 17:32
    Permalink

    mpaa den kani!

Comments are closed.