Η Google+ για iOS προσθέτει reshare και διορθώσεις

Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφόρησε για το iOS η εφαρμογή Google+. Αν και η εφαρμογή δεν βρίσκεται ακόμα στο Ελληνικό AppStore (πράγμα που δεν μπορούμε να καταλάβουμε) η Google την αναβάθμισε πρόσφατα με αρκετές διορθώσεις άλλα και την δυνατότητα reshare.

Με την καινούρια αναβάθμιση το Google+ για iOS είναι πιο σταθερό από πριν με πολύ λιγότερα bugs και αρκετά βελτιστοποιημένη απόδοση. Στην καινούρια έκδοση προστέθηκε η δυνατότητα να Reshare, δηλάδη η δυνατότητα να μοιραστούμε μέσα στο profile μας κάτι που έχει γράψει κάποιος άλλος χρήστης στο παρελθόν. Η διαδικασία είναι απλή όπως και στο site Google+, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε σε κάποια δημοσίευση και να πατήσουμε το κουμπάκι κάτω δεξιά με το βελάκι, στο μενού που θα εμφανιστεί υπάρχει η καινούρια επιλογή Reshare. Μόλις το πατήσουμε αυτό η συγκεκριμένη δημοσίευση θα εμφανιστεί στο προφίλ μας και θα μπορούν να την δούνε οι κύκλοι που εμείς θα επιλέξουμε μόνο ή και όλοι αν δεν πειράξουμε καθόλου την επιλογή.

Την εφαρμογή μπορείτε να κατεβάσετε στην συσκευή σας από εδώ αν έχετε λογαριασμό στο Αμερικάνικο AppStore. Η διαδικασία για να το κάνετε αυτό είναι όμοια με αυτή στο video με μόνη διαφορά ότι θα πρέπει να δώσετε κάποια διεύθυνση και κάποιο νούμερο τηλεφώνου στην Αμερική.

2 thoughts on “Η Google+ για iOS προσθέτει reshare και διορθώσεις

  • September 13, 2011 at 13:32
    Permalink

    Καλημέρα!
    Έχω έναν τέτοιο λογαριασμό εδώ και χρόνια.
    Δεν ξέρω αν έχι αλλάξει κάτι αλλά δεν μπορώ να κάνω update σήμερα. Στο pop app παράθυρο μου ζητάει password για το ελληνικό store κι ας είμαι συνδεμένος λανονικά στο US.
    Καμμιά ιδέα;;;

    • September 13, 2011 at 18:34
      Permalink

      δοκιμάστε να συνδεθείτε άμεσα από το iPhone, iPad 🙂

Comments are closed.