H Adobe Digital Publishing Suite θα είναι έτοιμη για το Newsstand του iOS 5

Η Adobe ανακοίνωσε σήμερα ότι η Digital Publishing Suite θα υποστηρίζει το Newsstand (Κιόσκι) που υπάρχει στο iOS 5.

Συγκεκριμένα οι εκδότες που θα χρησιμοποιούν το Adobe Digital Publishing Suite, θα έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν περιοδικά και εφημερίδες που θα εμφανίζονται στο Newsstand, που μέχρι σήμερα έχουμε δει στο iOS 5 beta και στην παρουσίαση του iOS 5.

Το Newsstand θα επιτρέπει οι νέες εκδόσεις των περιοδικών και των εφημερίδων να κατεβαίνουν στο background, αμέσως μόλις αυτά είναι διαθέσιμα και θα μπορούμε να τα δούμε πατώντας στο εικονίδιο του Newsstand στην homescreen μας.

Σήμερα η Adobe αποκαλύπτει την σουίτα της για ψηφιακές εκδόσεις η οποία θα μας δώσει την δυνατότητα να δημιουργήσουμε αρχεία τα οποία θα είναι συμβατά με το Newsstand, επιτρέποντας έτσι τους εκδότες να δημιουργούν και να διανέμουν τις νέες εκδόσεις άμεσα στους χρήστες και με λίγη φασαρία. Ο Todd Teresi από το τμήμα της Adobe Media Solutions αναφέρει ότι η υποστήριξη του Newsstand θα παρέχει στους χρήστες την δυνατότητα να διανέμουν ελκυστικό περιεχόμενο άμεσα στα iPad των συνδρομητών.

Αυτή η κίνηση της Adobe είναι αρκετά σημαντική κίνηση υποστήριξης για το Newsstand της Apple επειδή η σουίτα χρησιμοποιείται ήδη για περισσότερους από 600 τίτλους και συμπεριλαμβάνει και κάποιους μεγάλους εκδότες όπως Conde Naste και η Reader’s Digest. Με λίγη προσπάθεια αυτοί οι εκδότες μπορούν να προσθέσουν υποστήριξη για το Newsstand.

[ MacStories ]