iPhone 5 θήκες, φωτογραφίες με την καλύτερη σύγκριση που έχει γίνει μέχρι σήμερα

Αρκετοί κατασκευαστές θηκών φτιάχνουν εδώ και καιρό με βάση τις φήμες υπάρχουν στο internet προϊόντα για την επόμενη γενιά συσκευών της Apple.

Οικονομικά κίνητρα που προέρχονται από την πώληση θηκών, όταν αυτή αρχίζει από την πρώτη μέρα μετριούνται σε εκατομμύρια δολάρια με γρήγορες αποδοχές. Έτσι δεν θα πρέπει να μας φαίνεται περίεργο που κατασκευαστές θηκών έχουν αναπτύξει κάποιες πηγές οι οποίες τους δίνουν σωστές πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά των επόμενων συσκευών της Apple, όπως διαστάσεις και σχήματα έτσι ώστε να μπορέσουν να έχουν έτοιμα στην ώρα τα καλούπια.

Σίγουρα κάτι τέτοιο είναι ριψοκίνδυνο παιχνίδι για τους κατασκευαστές θηκών, αλλά το κέρδος είναι μεγάλο σε περίπτωση που έχουν πρώτοι τις θήκες όταν η συσκευή κυκλοφορήσει. Το Ιταλικό site Macitynet.it δημοσίευσε πριν λίγο αρκετές φωτογραφίες με το iPhone 4 και το iPod touch 4ης γενιάς μέσα σε αυτές τις υποτιθέμενες iPhone 5 θήκες.

Αν ισχύουν αυτές οι θήκες τότε το iPhone 5 έρχεται πλήρως ανασχεδιασμένο και πολύ πιο λεπτό από το iPhone 4. Δείτε μερικές φωτογραφίες ακόμα στη συνέχεια και εδώ την όλη την gallery. [ 9to5Mac ]