Camera+ 2.3.1, τώρα πιο σταθερή και με αρκετές βελτιώσεις

Χθες κυκλοφόρησε ένα μικρό update για την εφαρμογή Camera+ που προσφέρει διορθώσεις σε αρκετά bugs, τόσα που ακόμα και η TapTapTap αναφέρει ότι είναι η πιο σταθερή έκδοση που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

[appscreens 329670577]

[app 329670577]

Μαζί με το καινούριο αυτό update του Camera+ 2.3.1 θα δούμε και βελτιώσεις και σε σκιάσεις που χρησιμοποιούνται σε λεζάντες κειμένου είτε μέσα σε film και πλαίσια φωτογραφιών.

 

ChangeLog

Χάρη στον Chashinator, τον νέο κυνηγός και εξολοθρευτής των crash, καταφέραμε να διορθώσουμε έναν σοβαρό αριθμό από bugs και  ελπίζουμε με αυτό τον τρόπο να έχουμε την πιο σταθερή έκδοση που έχει κυκλοφορήσει.

Διορθώθηκε ένα bug εκεί που εμφανίζονται οι λεζάντες και στο Offset border έλειπαν μερικοί ή όλοι οι χαρακτήρες… σε περίπτωση που προσπαθήσατε να μοιραστείτε κάποια φωτογραφία σας και εκεί που εμφανιζόταν το όμορφο μενού θα πρέπει να δούμε μια όμορφη λεζάντα (που στην πραγματικότητα δεν ήταν εκεί).

Διορθώσαμε ένα τελείως ενοχλητικό bug που εμφανίζονταν όταν γράφαμε σε μια λεζάντα και πατούσαμε το delete και μας έσβηνε ότι είχαμε μέσα στην λεζάντα.

Βελτιώθηκαν τα γραφικά στις σκιές στα κείμενα που υπάρχουν στις λεζάντες για πλαίσια film και  sprockets και φυσικά υπάρχουν αρκετές διορθώσεις σε bugs και πολλές βελτιώσεις.