Τα iPhone 5 parts κάνουν την εμφάνιση τους [Αποκλειστικό]

Μετά από τις χτεσινές μας δημοσιεύσεις στις οποίες μπορούμε να δούμε διάφορα parts για το καινούριο iPhone 5 ή το iPhone 4S, όπως τα κουμπιά, τον διακόπτη mute αλλά και αυτά του iPhone 4S.

Το Greek iPhone έχει σήμερα κάποιες φωτογραφίες από μερικά parts του iPhone 5 τα οποία μπορούμε να δούμε στην συνέχεια αναλυτικά.Αρχικά αυτό που μας έκανε εντύπωση και δεν υπάρχει σε κάποιο site ακόμα. Η κάμερα που μπορούμε να δούμε στην παρακάτω φωτογραφία είναι εντελώς διαφορετική από αυτή των iPhone της προηγούμενης γενιάς. Η καινούρια κάμερα είναι στρογγυλή και φαίνεται ότι είναι περισσότερα megapixels.

Το ακουστικό του iPhone 5 είναι το ίδιο σε σχήμα με αυτό του iPhone 4 αλλά λίγο πιο λεπτό. Ο κώδικας πάνω στο part για το iPhone 4 είναι 00064 C/1144LB ενώ σε αυτό του iPhone 5 00094 C6/11291 BB και θα λέγαμε ότι είναι και λίγο πιο λεπτό σε πάχος.

Η παραπάνω φωτογραφία απεικονίζει την καλωδιοταινία που καταλήγει σε audio jack (θύρα ακουστικών), τα κουμπιά του ήχου και του διακόπτη mute/δόνησης.

Τέλος η καλωδιοταινία που έχει πάνω το power button και τους υπόλοιπους αισθητήρες της συσκευής. Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.

91 thoughts on “Τα iPhone 5 parts κάνουν την εμφάνιση τους [Αποκλειστικό]

Comments are closed.