Το πλαίσιο του iPhone 4S έχει διαφορές στην κεραία

Η Apple όπως έχουμε δει σύμφωνα με διάφορες φήμες, ετοιμάζει ένα φθηνότερο iPhone 4 (ή iPhone 4S) μαζί με την κυκλοφορία του iPhone 5 η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο.

Αυτό το iPhone 4S ακούγετε ότι θα έχει διαφορετικά εξαρτήματα και μικρότερη χωρητικότητα έτσι ώστε να έχει χαμηλό κόστος κατασκευής. Φαίνεται όμως ότι η Apple χρησιμοποίησε αυτή την ευκαιρία για να κάνει αλλαγές και στον σχεδιασμό της κεραίας.

Τα καινούρια parts για το iPhone 4S που το MacRumors έλαβε από την iPatchiPods δείχνει ότι το iPhone 4S θα μοιάζει με το iPhone 4 αλλά με μερικές εμφανείς αλλαγές στο πλαίσιο.

Το πλαίσιο που μπορούμε να δούμε και στην παραπάνω εικόνα θα έχει δύο άκρες από τις κεραίες στο κάτω μέρος του πλαισίου. Ο σχεδιασμός αυτός είναι τελείως διαφορετικός από αυτόν που υπάρχει στο iPhone 4 GSM ή στην έκδοση CDMA. Στο GSM η κεραία χωρίζεται σε δύο μέρη, το πάνω αριστερά μέρος και το πάνω δεξιά. Στην CDMA έκδοση και οι δύο βρίσκονται στο πάνω μέρος του πλαισίου.

Ο λόγος μετακίνησης των ακρών της κεραίας είναι να μπορεί να είναι συμβατή με διαφορετικές συχνότητες των διαφόρων τεχνολογιών κινητής τηλεφωνίας. Αυτό το iPhone 4S φαίνεται ότι έχει και θέση για SIM, δείχνοντας ότι τουλάχιστον θα υποστηρίζει GSM. Ακόμα όμως υπάρχουν και κάποιες πληροφορίες που αναφέρουν ότι το επόμενης γενιάς iPhone θα υποστηρίζει GSM και CDMA μαζί σε μία συσκευή. Να σημειώσουμε εδώ, ότι αντίθετα με διάφορες θήκες που έχουν κυκλοφορήσει, σε αυτό το prototype τα κουμπιά για την αυξομείωση του ήχου και ο διακόπτης του mute είναι από την αριστερή πλευρά της συσκευής, όπως ακριβώς και στο iPhone 4.

Άλλο ένα κομμάτι που πρέπει να δούμε είναι σίγουρα το κάτω μέρος που μπορούμε να δούμε στην παραπάνω φωτογραφία. Όπως αναφέρει ο Scott Head από το iFixit, σε αυτό, το πιο ενδιαφέρον είναι ότι δεν έχει κάποια περιοχή για το home button. Δύσκολα να εξηγήσουμε τι ακριβώς σημαίνει αυτό, αλλά έχουμε δει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι η Apple μπορεί να τροποποιήσει το home button στο iPhone επόμενης γενιάς.

Τέλος το iPatchiPods πιστεύει ότι αυτό το πλαίσιο πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την έκδοση του φθηνότερου iPhone 4. [ 9to5Mac ][ MacRumors ]

One thought on “Το πλαίσιο του iPhone 4S έχει διαφορές στην κεραία

Comments are closed.