Ο Steve Jobs συναντήθηκε με την China Mobile για να συζητήσει για το iPhone;

Η Reuters αναφέρει σήμερα ότι ο κορυφαίος πάροχος China Mobile, ένας από τους μεγαλύτερους και από άποψη συνδρομητών αλλά και λόγω της εκτίμηση του στην αγορά, συναντήθηκε αρκετές φορές με τον Steve Jobs για να παρουσιάσουν ένα iPhone που θα βασίζεται στο το οποίο θα βασίζεται σε στον τύπο του δικτύου τους.

Μήπως ο Steve Jobs ταξίδεψε ινκόγκνιτο ή ο Tim Cook έκανε την δουλειά για αυτόν στο ταξίδι του στην Κίνα πριν λίγο καιρό όπου τον είδαν κάποιοι φωτογράφοι όπως βλέπουμε και στην παρακάτω φωτογραφία. Το ενδιαφέρον σε αυτή την ιστορία πάντως είναι ότι η China Mobile έχει τώρα 7.44 εκατομμύρια iPhone χρήστες στο δίκτυο της, ακόμα και αν δεν έχει την ίδια την συσκευή συμβατή στο δίκτυο της και οι χρήστες της δύσκολα μπορούν να φτάσουν 3G ταχύτητες στο TD-SCDMA 3G δίκτυο της.

Η Apple στο παρελθόν έχει ισχυριστεί ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα iPhone βελτιστοποιημένο για το δίκτυο 4ης γενιάς TD-LTE της China Mobile.

Πάνω σε αυτό έρχεται και η WSJ με πηγές που λένε ότι η Apple και η China Mobile είναι πολύ κοντά στο να υπογράψουν μια συμφωνία η οποία θα ανοίξει τον δρόμο προς το iPhone σε περισσότερους από 600 εκατομμύρια συνδρομητές. [ 9to5Mac ]

2 thoughts on “Ο Steve Jobs συναντήθηκε με την China Mobile για να συζητήσει για το iPhone;

Comments are closed.