Κατασχέθηκαν iPhone 5 ή κλώνοι σε αεροδρόμιο στην Γερμανία

Φαίνεται ότι πέντε συσκευές που είτε ήταν iPhone 5 είτε πλαστά κατασχέθηκαν στο αεροδρόμιο στο Munster-Osnabruck στις 21 Ιουλίου.

Ακόμα δεν είναι σίγουρο αν αυτά ήταν τα καινούρια iPhone 5 από την Apple ή κινέζικοι κλώνοι αλλά όπως και να ΄χει οι Γερμανοί θα κατασχέσουν οποιαδήποτε και αν βρουν αφού κυκλοφορούν ήδη πάρα πολλά ψεύτικα iPhone που έρχονται από Κίνα, Ινδία και άλλες χώρες αυτό τον καιρό.

Συγκεκριμένα οι τελωνειακοί αναφέρουν ότι δεν γνωρίζουν αν τα smartphones είναι αντιγραφή αλλά μια σύγκριση με τον E-Agent το έκανε να είναι πολύ πιθανό. Φυσικά η εμφάνιση ενός iPhone 5 θα ήταν κάτι πιο θεαματικό.

Η Apple ενημερώθηκε για το εύρημα αυτό και οι τελωνειακοί περιμένουν την απάντηση της για να δούνε τι μπορούν να κάνουν. Οι φωτογραφίες αυτών των συσκευών δεν θα εμφανιστούν μέχρι εκείνη την στιγμή. Φωτογραφίες τέτοιου περιεχομένου δεν μπορούν να αποκαλυφθούν, είναι σαν να γίνεται κατασκοπεία στην εταιρία.

Αυτοί που έφεραν τις συσκευές στο αεροδρόμιο αυτό της Γερμανίας έρχονταν από την Τουρκία. Τέλος υπάρχει μια αναφορά ότι η Apple δουλεύει με τους τελωνειακούς για να βρούνε την προέλευση αυτών των συσκευών. Το site Benm.at έχει όλη την ιστορία.

[ 9to5Mac ]

forum link

One thought on “Κατασχέθηκαν iPhone 5 ή κλώνοι σε αεροδρόμιο στην Γερμανία

Comments are closed.