Η Apple αύξησε τις παραγγελίες των iPhone στα 56 εκατομμύρια για το υπόλοιπο μισό 2011

Σύμφωνα με την Digitimes, η Apple αύξησε τις παραγγελίες των iPhone για το 2011 στα 56 εκατομμύρια από τα 50 εκατομμύρια που ήταν πριν.



Σε αυτά τα 56 εκατομμύρια υπάρχουν iPhone και από προηγούμενες γενιές όπως: iPhone 3GS, iPhone 4 (GSM και CDMA) αλλά και του επερχόμενου iPhone 5. Όπως έχει αναφερθεί και στο παρελθόν το iPhone 5 θα είναι σχεδόν τα μισά από τα iPhone και θα φτάνουν τα 25 με 26 εκατομμύρια.

Αρχικά η Apple σχεδίαζε να φτιάξει 7 εκατομμύρια iPhone 5 για το 3ο τρίμηνο αλλά στην πορεία άλλαξε τα σχέδια παραγωγής στα 5 με 6 εκατομμύρια. Η εταιρία του Cupertino περιμένει σημαντική ζήτηση από iPhone 5 στο 4ο τρίμηνο και για αυτό αύξησε τις παραγγελίες στα 20 εκατομμύρια από τα 14 εκατομμύρια που ήταν πριν.

Όπως έχουμε δει αρκετές φορές μέχρι σήμερα, το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο και θα έχει τον διπύρηνο επεξεργαστή A5 που βρίσκεται και στο iPad 2, μια κάμερα 8 megapixel μάλλον από την Sony και ελπίζουμε και επιλογή για 64GB χωρητικότητα. Όσο για τον σχεδιασμό του υπάρχουν διάφορες συζητήσεις στις οποίες μπορούμε να δούμε ότι ή θα είναι σαν το iPhone 4 και θα είναι πιο λεπτό με εντελώς αλλαγμένο σχεδιασμό.

[ 9to5Mac ]

forum link

One thought on “Η Apple αύξησε τις παραγγελίες των iPhone στα 56 εκατομμύρια για το υπόλοιπο μισό 2011

Comments are closed.