Greek iPhone Top5 iOS Apps Ιουλίου

Στα Top 5 iOS Apps μπορείτε να βρείτε 5 εφαρμογές του μήνα οι οποίες μας έκαναν εντύπωση και καλό είναι να μην λείπουν από τις συσκευές μας.

Στο τέλος κάθε μήνα θα δημοσιεύουμε ένα άρθρο με τις 5 καλύτερες εφαρμογές του AppStore που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις iOS συσκευές σας.

[appscreens 439726905]
[app 439726905]
Αν στις φετινές διακοπές ο προορισμός σας είναι η κυκλαδίτικη Σαντορίνη και ψάχνετε έναν οικονομικό αλλά πλήρη τουριστικό οδηγό για εσάς, ο Experience Santorini είναι πιθανότατα ο ιδανικός. Πλήρης πληροφοριακών κειμένων για αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, προτάσεων διαμονής, διασκέδασης, δραστηριοτήτων, βραδινών εξόδων κ.ά., θα γίνει ο αχώριστος σύντροφός σας για λίγες ή περισσότερες μέρες στη μαγευτική Θήρα. Κοστίζει ελάχιστα γι’ αυτά που προσφέρει, διαθέτει εξαιρετικές φωτογραφίες, έχει μόνο θετικές κριτικές και δεν χρειάζεται πρόγραμμα δεδομένων, οπότε μπορεί να τρέξει άνετα σε κάθε συσκευή iOS που μπορεί να διαθέτετε. Καλές διακοπές!

[appscreens 445643853]
[app 445643853]
Το Corso12 είναι ένα ιταλικό εναλλακτικό του Instagram. Πρόκειται δηλαδή για μια εφαρμογή με την οποία μπορείτε να φωτογραφίζετε, να επεξεργάζεστε τις φωτογραφίες σας με συγκεκριμένα φίλτρα κι έπειτα να τις μοιράζεστε με όλους τους χρήστες ή με συγκεκριμένο κύκλο φίλων. Έχει ελαφρώς διαφορετική λογική από το Instagram αλλά και κάποια φίλτρα που μας αρέσουν πιο πολύ, όπως το Schizzo και το Fumettο, τα οποία μάλιστα μπορεί να τα δει κανείς ζωντανά στο κάδρο του. Ίσως να μην έχει την επιτυχία του ανταγωνιστή του, αλλά είναι δωρεάν κι αξίζει να το δοκιμάσετε.

[appscreens 429208823]
[app 429208823]
Επιλέξτε το Sonic ή έναν άλλο από τους δέκα κλασικούς χαρακτήρες των βιντεοπαιχνιδιών της SEGA και οδηγήστε το kart σας μέσα από 25 αποστολές σε τρία πρωταθλήματα Grand Prix, ενάντια σε αντιπάλους που ελέγχονται από την εφαρμογή, σε έναν φίλο σας μέσω bluetooth ή σε έως τρεις φίλους σας online! Ομαλότατη κίνηση, άφθονο περιεχόμενο σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, όμορφα γραφικά και αμείωτη δράση για πολλή ώρα παιχνιδιού!

[appscreens 390017969]
[app 390017969]
Αν ξεχνάτε πράγματα από σημαντικά (επαγγελματικά ραντεβού) έως πολύ βασικά (να πάρετε τα φάρμακό σας ή να πλύνετε τα πιάτα) να κάνετε μέσα στη μέρα και έχετε ανάγκη από μια εφαρμογή για να σας τα θυμίζει, το DUE ίσως είναι για σας. Με απλό και άκρως λειτουργικό σχεδιασμό σας επιτρέπει να δείτε και να ρυθμίσετε ό,τι έχετε να κάνετε καθώς και να προσθέσετε νέα καθήκοντα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα! Επίμονο όσο πρέπει, με πολύ χρήσιμα χαρακτηριστικά και με συγχρονισμό με τις υπόλοιπες συσκευές σας μέσω του λογαριασμού σας στο Dropbox, θα σας κάνει να ξενοιάσετε είτε έχετε ραντεβού με τον έρωτα της ζωής σας είτε απλά βράζετε ένα αυγό!

[appscreens 447149103]
[app 447149103]
Θυμάστε το Reckless Driving, ένα 2D παιχνίδι ταχύτητας με παλιομοδίτικα γραφικά και ύφος Carmageddon που παίζαμε στις Amiga και στους παλιούς μας mac; Αυτό μεγάλωσε, ωρίμασε, απέκτησε τρισδιάστατα γραφικά και τώρα προσπαθείτε να οδηγήσετε ένα πισωκίνητο muscle car από το οποίο φεύγουν δολλάρια μετά από μια ληστεία, μαζεύοντας πόντους από παντός είδους καφρίλες, όπως το να κάνετε προσπέραση από πάνω και να καταστρέφετε αυτοκίνητα της αστυνομίας. Πανέμορφα και πολύ ομαλά γραφικά, εξαιρετική μουσική για κυνηγητό με αυτοκίνητα και αμείωτη ένταση που θα σας κρατήσει στην οθόνη της συσκευής σας μέχρι να πάρετε και το τελευταίο achievement!

Thanks @artech

One thought on “Greek iPhone Top5 iOS Apps Ιουλίου

Comments are closed.