Apple: Θα υπάρξει φθηνότερο iPhone αν πρόκειται να ταρακουνήσει την αγορά

Αφού συνάντησε τους δύο διευθυντές της Apple, ο αναλυτής Mike Abramsky της RBC Capital Markets, αποκαλύπτει ότι η εταιρία του Cupertino σκέφτεται όντως να δώσει στην αγορά μια πιο φθηνή συσκευή iPhone.

H επαλήθευση για αυτή την είδηση έρχεται από τον Tim Cook και τον CFO Peter Oppenheimer. Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι η Apple θα κυκλοφορούσε άνετα μια φθηνότερη συσκευή σαν το iPhone αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν αν ένα τέτοιο προϊόν θα έχει την  δυνατότητα να κυριαρχήσει την αγορά.

Ένα πιο φθηνό iPhone θα μπορούσε άνετα να τραβίξει την προσοχή όλων των φαν της Apple και είναι αρκετά σίγουρο ότι ένα προιόν σαν αυτό θα μπορούσε να φέρει αρκετά κέρδη. Από τους 1.5 δισεκατομμύρια χρήστες κινητών τηλεφώνων που υπάρχουν παγκόσμια τα 2/3 είναι στον κόσμο της καρτοκινητής, για αυτό αν κυκλοφορούσε κάποιο iPhone χωρίς συμβόλαιο θα είχε μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό και να μην ξεχνάμε και το AppStore που υπάρχει στην κάθε iOS συσκευή και όλα τα προγράμματα που αυτό προσφέρει.

Ένα iPhone χαμηλού κόστους θα μπορούσε εύκολα χάρη στην ποιότητα κατασκευής αλλά και την απίθανη ποσότητα του software που υπάρχει στο AppStore να κάνει την συσκευή να πετύχει και να επιστρέψει στην Apple να κερδίσει την μάχη με το Android.

Ακόμα όμως είναι νωρίς να συζητάμε για το iPhone χαμηλού κόστους, όλα δείχνουν μέχρι στιγμής φήμες για το iPhone 5 που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι μαζί με αυτό θα κυκλοφορήσει και κάποιο φθηνότερο iPhone. Ίσως στην WWDC 2012 όμως να δούμε την καινούρια συσκευή που θα κάνει θραύση στην αγορά μετά την κυκλοφορία της.

[ iSpazio ]

One thought on “Apple: Θα υπάρξει φθηνότερο iPhone αν πρόκειται να ταρακουνήσει την αγορά

Comments are closed.