Το iPhone 5 δόθηκε σε φορείς για δοκιμές

Μια είδηση από την Guardian σήμερα μας δείχνει ότι το iPhone επόμενης γενιάς βρίσκεται στα χέρια των φορέων για δοκιμές.

Το άρθρο μιλάει για τις περιπτώσεις που η Apple και άλλοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν διάφορες συσκευασίες για να κρύψουν prototypes συσκευών που μεταφέρονται για δοκιμές, χωρίς να κινήσουν υποψίες.

Για να καταλάβουμε καλύτερα για αυτή την συσκευασία, αρκεί να θυμηθούμε τον Gray Powell, τον τεχνικό της Apple που άφησε ένα iPhone 4 prototype σε κάποιο bar στην California. Αυτό το prototype ήταν μέσα σε μια θήκη που το έκανε να μοιάζει με το iPhone 3GS.

Ακόμα η Guardian φαίνεται να στηρίζει τις φήμες που ακούγονται σχετικά με το iPhone επόμενης γενιάς που θα έχει το σχήμα από δάκρυ όπως ακριβώς και το απίθανο MacBook Air της Apple.

 MacBook Air

 

 

 

iPhone Air Concept

Σύμφωνα με διάφορες φήμες που έχουμε διαβάσει στο παρελθόν, όπως τις θήκες που πρόσφατα κυκλοφορήσαν στην Κίνα αλλά και διάφορα άρθρα σχετικά με την προετοιμασία που η Apple ζήτησε να κάνουν οι φορείς για το iPhone επόμενης γενιάς, η πηγή αναφέρει ότι το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει στην Αμερική τον Σεπτέμβριο ενώ στις υπόλοιπες χώρες των Οκτώβριο.

[ 9to5Mac ]

One thought on “Το iPhone 5 δόθηκε σε φορείς για δοκιμές

Comments are closed.