Προσφορές στα iPhone ενώ φτάνουμε στην ανακοίνωση του iPhone 5

Όπως έχουμε δει αυτές τις μέρες, όλο και περισσότερες φήμες κάνουν την εμφάνιση τους οι οποίες αναφέρονται στο iPhone επόμενης γενιάς, από αυτό λοιπόν μπορούμε και να καταλάβουμε ότι η ανακοίνωση για το πολυπόθητο iPhone 5 δεν είναι μακριά.

Αυτό που σίγουρα έχουμε δει είναι η πιθανότητα να κυκλοφορήσει το επόμενης γενιάς iPhone κάπου ανάμεσα από Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Το 9to5Mac έχει ακούσει από διάφορες πηγές ότι τα iPhone 3GS αρχίζουν να λιγοστεύουν και δεν θα υπάρξει η παρά μικρή αναπλήρωση μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αυτό συμβαίνει επίσης και σε καταστήματα φορέων όπως η Orange.

Όπως έχουμε δει και στο παρελθόν η Apple συνηθίζει να μειώνει τις προμήθειες όταν είναι να σταματήσει την κυκλοφορία κάποιου προϊόντος ή να κυκλοφορήσει την επόμενη γενιά του.

Όσον αφορά το iPhone 3GS και τις διάφορες φήμες που ακούγονται ότι θα είναι η φθηνή συσκευή iPhone που η Apple θα πουλάει με μειωμένες δυνατότητες.

Άλλες φήμες μιλάνε για αλυσίδες καταστημάτων στην Αμερική όπως Target και RadioShack τα οποία θα έχουν το iPhone 4 προσφορά $30 λιγότερο αυτή την εβδομάδα. Φυσικά όμως η τιμή της Walmart είναι αυτή που κυριαρχεί, εφόσον νωρίτερα το καλοκαίρι έριξαν την τιμή του iPhone 4 στα $147.

Καλό θα ήταν για την ώρα να μην κάνετε κάποια αγορά iPhone, εφόσον σε ένα μήνα πρόκειται να κυκλοφορήσει το iPhone 5 όπως και κάποιο πιο φθηνό iPhone, αν όχι το iPhone 3GS.

[ iDownloadBlog ]