Το iPad 3 θα κυκλοφορήσει την μέρα των ευχαριστιών

Οι φήμες του iPad 3 βγήκαν στην επιφάνεια για ακόμα μία φορά, με μια αναφορά που ισχυρίζεται ότι το iPad επόμενης γενιάς πρόκειται να κυκλοφορήσει την ημέρα των ευχαριστιών.

Η ιστορία εμφανίστηκε χθες στην Taiwan Economic News και τα στελέχη αναφέρουν ότι η Apple θα κυκλοφορήσει το iPad 3 φέτος μέχρι την μέρα των ευχαριστιών. Η Apple πρόκειται να πουλήσει το iPad 3 στις τιμές που ήδη υπάρχουν για το iPad 2 και μετά θα ρίξει τις τιμές του iPad 2 έτσι ώστε να καθαρίσει όλα όσα έχουν μείνει στην αγορά.

Το iPad 3 θα είναι η “απειλή” για όλα τα άλλα tablets της αγοράς και η Taiwan Economic News επισήμανε ένα νέο υπολογιστή transformer της Asustek που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και σχεδιάστηκε για να ρίξει το iPad.

Επίσης σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν τα σχέδια της Asustek ψάχνουν με προμηθευτές να βρούνε ένα σχεδιασμό έτσι ώστε να μπορέσουν να ανταγωνιστούν το iPad 3.

Η τελευταίες φήμες είναι αυτές που έρχονται από την Digitimes και αναφέρουν ότι η Apple θα πρέπει να κυκλοφορήσει μια καινούρια ταμπλέτα μέχρι το τέλος της χρονιάς και θα πρέπει να είναι πιο λεπτή συσκευή από το iPad 2 και με πολύ καλύτερη οθόνη ίσως ακόμα και Retina display όπως αυτή που έχει το iPhone 4 και το iPod touch 4G.

Φυσικά όλα αυτά είναι απλά φήμες και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε κάτι αν η Apple δεν κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

[ Cnet ]

2 thoughts on “Το iPad 3 θα κυκλοφορήσει την μέρα των ευχαριστιών

Comments are closed.